12 / 05 / 2024

Orıen Group iletişim

Orıen Group iletişim

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

En yüksek kazanç bilgi ve iletişim sektöründe!

Türkiye'de geçen yıl en yüksek yıllık ortalama brüt kazancı, 100 bin 467 lirayla bilgi ve iletişim faaliyetlerinde çalışanlar elde etti.

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim!

Yapıen İnşaat imzası taşıyan Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor. Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Kartal Dumankaya Horizon iletişim!

Kartal Dumankaya Horizon iletişim numarası 0216 306 49 68 olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor. Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0232 239 80 03 olarak belirlendi.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Kartal Helis More iletişim!

Kartal Helis More iletişim için 0216 306 60 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Helis Yapı imzası ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir konumda yer alıyor.

Orıen Group iletişim Haberi

Orıen Group iletişim

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli...