04 / 05 / 2024

Orion Park yeni internet sitesi

Orion Park yeni internet sitesi

Topkapı İnşaat Orion Park projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Orion Park projesinin yeni internet sitesine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Fatih Bezmialem Parkı yenilendi!

Molla Gürani Mahallesi Ördek Kasap Sokak üzerinde bulunan Bezmialem Parkı yeni görünümüne kavuştu.

İzmir Çınaraltı Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kemeraltı’nda gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla tarihi çarşıyı ve çevresini korumak adına önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çınaraltı Parkı’nda da meydan düzenlemesine gidecek.

Tematik Park için imar planı hazırlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’da yapılacak Tematik Park, yeni liman ve 1/5000 ölçekli imar planları konusunda açıklamalarda bulundu.

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Hatay Doğa Parkı yeni yaşam alanı sunuyor!

Antakya ilçesi Kisecik Mahallesi'nde 120 bin metrekarelik alana inşa edilecek projede yürüyüş yolları ve gezinti mekânları, toplanma merkezleri ve etkinlik alanları yer alıyor.

Endülüs Park, Kurban Bayramı'nda açık!

Bursa’nın ilk açık alışveriş merkezi Endülüs Park, Kurban Bayramı yaklaşırken alışverişin keyfini uzatıyor. Endülüs Park, yeni açılan mağazalarıyla ziyaretçilerine arife günü gece yarısına kadar hizmet verecek.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Olimpa Park: Yeni evinizin artısı çok faizi yok!

Yaşamın fırsatlarla başladığı, Şehir Hastanesi, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı gibi dev projelerin odağında yer alan, satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören projede fiyat avantajlarının yanında birçok sosyal avantaj da bir arada!

Balıkesir Karesi'de park yapımları devam ediyor!

Kurulduğu günden bu yana insan odaklı çalışan Karesi Belediyesi yaklaşık bir buçuk yılda 56 parkın 48’ini, 18 okul bahçesini, kırsalda da 36 parkı yeni nesil oyun grupları ile donattı.

Bursa Orion Park Prestige Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor!

Bursa İl'i İnegöl'de yükselen proje 56 adet daire ve 5 adet işyerinden oluşuyor. Bursa Orion Park Prestige Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL 'den başlıyor.

Orion Park yeni internet sitesi Haberi

Orion Park yeni internet sitesi


Orion Park Evleri 368 adet konut, 40 adet dükkan ve 20 adet ofisten meydana geliyor.


İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa edilen Orion Park projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Topkapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Orion Park Evleri 2 etaptan oluşuyor. 


Esenyurt Orion Park Evleri'nde 1+1 daireler 53 metrekare ile 74 metrekare, 2+1 daireler 104 metrekare ile 112 metrekare, 3+1 daireler 133 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor. 



Orion Park fiyat listesi!



1+1 daireler 150 bin lira ile 170 bin lira,


2+1 daireler 220 bin lira ile 230 bin lira,


3+1 daireler 295 bin lira ile 310 bin lira, 


Ofisler 170 bin lira ile 390 bin lira,


Mağazalar ise 490 bin lira ile 600 bin lira...