14 / 05 / 2024

Orjin Maslak açılışı

Orjin Maslak açılışı

Orjin Group'un yeni ofîs projesi Orjin Maslak, Maslak'ın merkezinde açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan, yaklaşık üç yıllık inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak, teknolojisi ve mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir bugün açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, kentin en büyük AVM'si olmaya aday...

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Maslak 1453'te Atatürk heykeli açılışı yapıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 milyon metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirdiği projesi Maslak 1453’ün içerisinde yer alan Atatürk heykelinin açılışını yaptı.

Maslak Ağaoğlu 1453 projesinde teslimler başladı!

Maslak Ağaoğlu 1453 projesinde konut teslimleri başladı. Ağaoğlu Maslak 1453 Evleri projesinde stüdyo daire fiyatları 666 bin liradan başlıyor...

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

Maslak Ağaoğlu 1453 Ofis ödeme şartları!

Maslak Ağaoğlu 1453 Ofis ödeme şartları kapsamında yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Maslak 1453 projesinde ofisler 1 milyon 606 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

2001 yılında Maslak'a Dubai modeli ikiz kule inşa edilecekmiş!

2001 yılında Mehmet Hattat, Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecekmiş. Maslak Teras adı verilmesi planlan kuleler, 13 bin metrekare arsada 110 milyon dolara mal olacakmış.

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

1996 yılında Maslak'a rakip geliyormuş!

1996 yılında Maslak'a yeni bir rakip geliyormuş. İş adamlarının yeni gözdesi, tekstil sektörünün merkezi Merter'de dev iş merkezleri yükselmeye başlamış ve gayrimenkul fiyatları da artmaya başlamış.

My Home Maslak Ağaoğlu satış fiyatları!

Teslimleri hemen yapılan My Home Maslak projesi Ağaoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. İşte My Home Maslak Ağaoğlu satış fiyatları...

Orjin Maslak açıldı!

Orjin Group'un yeni ofîs projesi Orjin Maslak, Maslak'ın merkezinde açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan, yaklaşık üç yıllık inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak, teknolojisi ve mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

Orjin Maslak açılışı Haberi

Orjin Maslak açılışı

İstinyePark'ın yatırımcısı Orjin Group'un yeni ofîs projesi Orjin Maslak, Maslak'ın merkezinde açıldı. 


Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan, yaklaşık üç yıllık inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak, teknolojisi ve mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor. Ernst&Young, AIG Sigorta, Zürich Sigorta ve Paksoy Hukukun İstanbul ofislerine ev sahipliği yapan Orjin Maslak, 8 bin 500 m2 alanda hizmete...