29 / 04 / 2024

orka dinar banyo tasarımları

orka dinar banyo tasarımları

DİNAR yalın, doğal ve modern bir banyoya davetiye çıkarıyor... Seramik lavabosu ve doğal ahşap dokulu yonga levha yüzeyi ve gövdesi ile DİNAR tercihinize göre frenli tam açılır ya da çekmeceli kapakları ve boy dolabı ile sade ama şık bir tasarım sunuyor.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

ORKA Dinar, her eve göre şık tasarımlar sunuyor!

DİNAR yalın, doğal ve modern bir banyoya davetiye çıkarıyor... Seramik lavabosu ve doğal ahşap dokulu yonga levha yüzeyi ve gövdesi ile DİNAR tercihinize göre frenli tam açılır ya da çekmeceli kapakları ve boy dolabı ile sade ama şık bir tasarım sunuyor.

ORKA Dinar serisi ile sade ama şık bir tasarım sunuyor!

eramik lavabosu ve doğal ahşap dokulu yonga levha yüzeyi ve gövdesi ile DİNAR tercihinize göre frenli tam açılır ya da çekmeceli kapakları ve boy dolabı ile sade ama şık bir tasarım sunuyor.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Afyon Dinar kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Dinar Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımı belediye ekip ve iş makineleri tarafından devam ediyor.

Orka Kemer ile Aydınlık ve ferah banyolar!

ORKA® KEMER, banyolarda bir ilki gerçekleştiriyor. Aynası ile bütünleşik tezgahı daha temiz bir görünüm sunarken su sıçramaları sonucu oluşan lekeli duvarlara da son veriyor.

Tema Banyo'da müşteri memnuniyeti ön plana alınıyor!

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

Afyonkarahisar Dinar Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artırımı Toplantısı 6 Haziran'da!

Afyonkarahisar Dinar'da Olgu Enerji Yatırım Üretim ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Dinar Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artırımı projesi için düzenlenecek ÇED toplantısı 6 Haziran'da gerçekleşecek.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

TİKA, Sultan Ali Dinar Kasrı'nı restore edecek!

Osmanlı Padişahı V. Mehmed Reşad'ın cihat çağrısına uyarak İngilizlerle savaşarak şehit olan Darfur Sultanı Ali Dinar'ın kasrı, savaşa ve zamana meydan okuyor.

Ideal Standard banyo ürünlerini Yapı Fuarı'nda tanıtıyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknoloji ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıttı.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Tema Banyo'dan Niğde'ye güneş enerjisi santrali!

Yapı malzemeleri sektörünün oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde'de kuracağı güneş enerjisi santrali ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

orka dinar banyo tasarımları Haberi

orka dinar banyo tasarımları

1 model ile 96 kombin mümkün müdür? DİNAR ile mümkün... DİNAR yalın, doğal ve modern bir banyoya davetiye çıkarıyor... Seramik lavabosu ve doğal ahşap dokulu yonga levha yüzeyi ve gövdesi ile DİNAR tercihinize göre frenli tam açılır ya da çekmeceli kapakları ve boy dolabı ile sade ama şık bir tasarım sunuyor. Etajerli kurşun içermeyen ekolojik aynası ya da dolaplı aynası ile de şıklığını fonksiyonellik ile birleştiriyor.  


İster çekmeceli, ister kapaklı dolaplı... 


İster ikili kapaklı, ister üçlü kapaklı...


İster etajerli ekolojik aynalı, ister dolaplı aynalı, isterse LED aydınlatmalı aynalı...


İster etajerli dar aynalı, ister etajerli geniş aynalı...


İster tek kapaklı, ister çift kapaklı dolaplı aynalı...


İster 100 cm, ister 80 cm, ister 65 cm, ister 55 cm ölçülerinde banyo dolabı...


İster beyaz, ister fogia, ister teak,...