05 / 05 / 2024

Orka Holding İran mağazası

Orka Holding İran mağazası

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.

Borsada en çok kazandıran sektör belli oldu

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 8.523,74 puandan girdi. Bankacılık endeksi yüzde 0,16 ve holding endeksi yüzde 0,13 artış görüldü. Tüm sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,36 ile spor olarak kaydedildi.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Borsada bu hafta en çok kaybettiren ve en çok kazandıran hisseler

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama yüzde 4,18 kazançla tamamlarken, en çok kazandıran 3 hisse Halkbank, Global Yatırım Holding ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası takip etti. İşte tüm detaylar...

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Perakendecilerden yüzde 50 kira indirimi ya da ciro bazlı kira talebi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ürün kanallarındaki değişikliği vurgualayarak AVM'lerde ortak bir genel gider standardı olmadığını kaydetti.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Damat, yurt dışında her hafta bir mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “2019’da 40 yeni mağaza açtık, yolumuza ışık hızıyla devam ettik. 750 milyon TL’lik ciroya ulaştık. Bu sene yüzde 25 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Orka Holding İran mağazası Haberi

Orka Holding İran mağazası

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.


Ambargonun kalkmasıyla dünyanın gözünün çevrildiği İran’ın başkenti Tahran’da da D’S Damat mağazası açan şirket, yıl sonuna kadar yurt dışında toplam 20 mağaza açmayı hedefliyor. 

Küresel Moda devi olma hedefi bulunan Orka Holding’in markalarının bulunduğu ülke sayısı 50’ye yaklaştı. İran’ın başkenti Tahran’ın en önemli alışveriş caddelerinden Mirdamad’da yer alan D’S Damat mağazasının açılışını, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Genel Koordinatör Osman Arar yaptı. D’S Damat, 13 metrelik dev vitrini ile Tahran’ın en dikkat çekici mağazalarından biri oldu.

Yurtdışına 20 mağaza

Orka Holding, ayrıca Irak’ın Erbil şehrinde ve Ürdün’ün başkenti Amman’da Damat/Tween ve D’S Damat...