28 / 04 / 2024

orkidenin yeni fabrikasının açılış tarihi

orkidenin yeni fabrikasının açılış tarihi

Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçen Avrupa'nın en modern yağ fabrikası, ekim ayında hizmete girecek. Şirket, bu fabrikayla Türkiye'nin yağ üretiminin yarısını karşılayacak kapasiteye ulaşacak...

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Türkiye'deki fabrikasını kapatan Honda elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kuruyor

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Nestlé'nin yeni fabrikasının temeli Bursa'da atıldı! 

114 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Nestle, Bursa'da medikal beslenme ürünleri fabrikasının temelini attı.

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Tesla'nın yeni fabrikası Şangay'da açılacak!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın yeni fabrikası Şangay'da açılacak. Fabrikanın ön inşaatının yaza kadar bitirmesi hedefleniyor.

Karmod Tuzla fabrikasını 2019'da açacak!

Karmod, Tuzla'nın Orhanlı bölgesinde inşa ettiği yeni fabrikasını 2019 yılının Mart ayında açmayı planlıyor. Firma, üretimini yüzde 60 artıracağını açıkladı.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

Şafak Elektrik, Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçiriyor!

İstanbul Hadımköy’deki 5 bin metrekare tesisini taşıyarak, 1 ay sonra 11 bin metrekare olan Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçirecek olan Şafak Elektrik, yeni bir döneme geçiş yapıyor.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Whirlpool, Manisa'daki fabrikasını büyütecek!

Amerikalı beyazeşya üreticisi Whirlpool, Türkiye'deki yatırımlarını arttırıyor. Manisa'daki fabrikasını büyütme kararı alan şirket 11 milyon TL yatırımla bayi ayağını büyütecek. 300 yeni Hotpoint mağazası açılacak

orkidenin yeni fabrikasının açılış tarihi Haberi

orkidenin yeni fabrikasının açılış tarihi


Küçükbay Grup'un güçlü markası Orkide Yağ, kalitesi ve sağladığı istihdamla ülke ekonomisinin gelişiminde önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Orkide, Tekirdağ fabrikasında deneme üretimine başladı. Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçen Avrupa'nın en modern yağ fabrikası, ekim ayında hizmete girecek. Şirket, bu fabrikayla Türkiye'nin yağ üretiminin yarısını karşılayacak kapasiteye ulaşacak.


Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, Türkiye'nin en büyük 100 sanayi kuruluşu arasında yer aldıklarını, sürdürülebilir gelişim kapasitesine sahip öncü sanayi kuruluşları arasındaki yerlerini her gün biraz daha pekiştirdiklerini ve atılımlarını bu yönde yaptıklarını söyledi. Geçen yıl yüzde 20 büyüyerek konsolide bazda 1,1 milyar TL ciroya ulaştıklarını kaydeden Küçükbay, "Bu yılki 2 milyar TL ciro hedefimize hızla yaklaşıyoruz. Grup şirketlerimizden Reka A.Ş. bünyesinde Ekim 2013'te resmî törenle hizmete...