05 / 05 / 2024

Orköy bedeli ne kadar

Orköy bedeli ne kadar

Orköy nedir? Orköy bedeli nedir? Hangi durumlarda hangi oranda kimlerden orköy bedeli tespit edilir? İşte Orman Kanununun 17/3 ve 18 inci maddelerinin uygulama yönetmeliği esasları...

‘Enflasyon ile büyüme modeli’ uygulanırken enflasyonu düşürmenin bedeli ne olur? Ünlü profesör açıkladı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, dün politika faizinde 100 baz puanlık indirim yapıp % 13’e düşünce dolar kurunda ani bir sıçrama yaşandı. Peki, faiz artışı yapılıp enflasyon rakamları düşürülür ise bunun bedeli ne olur? Prof. Dr. Sevda Demiralp ele aldı. İşte detaylar…

Tapu döner sermaye harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tapu döner sermaye harcı 2022 ücreti!

Tapu dairesinde gerçekleştirilen gayrimenkul alım satım işlemleri için ödenen masraflar arasında döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tapu döner sermaye harcı 2022 ücreti...

Kars'taki Beylerbeyi Sarayı gün yüzüne çıkıyor!

Kars Kalesi atında bulunan tarihi Beylerbeyi Sarayı, önünü kapatan okulun yıkılmasıyla birlikte gün yüzüne çıkacak.

TOKİ Aşkale başvuru bedeli ne kadar?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede 138 daire mevcut. Peki TOKİ Aşkale başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru bedeli ne kadar?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Erzurum Aşkale başvuru bedeli ne kadar?

Taş Yapı, Kadıköy Belediyesi'ne 6 milyon TL'lik dava açtı!

Taş Yapı, Kadıköy Belediyesi'ne 6 milyon TL'lik zarar davası açtı, bilirkişi zararın miktarını 495 milyon TL çıkardı. Belediye raporu tanımadığını açıkladı.

Nef Ataköy kampanyası ne zaman bitecek?

Konut, ofis ve mağazaların yer aldığı Nef Ataköy 22 projesi 6 blok halinde yükseliyor. Peki Nef Ataköy kampanyası ne zaman bitecek?

Çanakkale'de 2 bin 800 yıllık gümrük merkezi gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kemer köyü yakınlarındaki Helenistik dönemin antik liman kenti Parion'da, Roma İmparatorluğunun kullandığı 2 bin 800 yıllık gümrük merkezi gün yüzüne çıkarılıyor

Balıkesir Kyzikos'daki Hadrian Tapınağı gün yüzüne çıkarılacak!

Kyzikos Antik Kentte bu yıl 11'ncisi yapılan kazı çalışmaları başladı. Kazı heyeti başkanı Doç.Dr. Nurettin Koçhan, bu yılki hedefin Hadrian Tapınağı'nı gün yüzüne çıkarmak olduğunu söyledi.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede peşin ödemeler 5 bin 399 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru bedeli ne kadar?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Site yönetimleri ne zaman, nasıl, kimler tarafından kurulur?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " Site yönetimleri ne zaman, nasıl, kimler tarafından kurulur " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Orköy bedeli ne kadar Haberi

Orköy bedeli ne kadar

Orköy nedir?

Kısa adı ORKÖY olan Orman ve Köy İlişkileri Genel Müdürlüğü Çevre ve Orman Banklığına bağlı, Ormanların korunması, geliştirilmesi, işletilmesi ve genişletilmesi hedeflerine ulaşılmasını sağlamak için, ormanların içinde veya bitişiğinde yaşayan köy halkının kalkınmalarına katkıda bulunmak suretiyle ormanlar üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla kurulmuş bir Genel Müdürlüktür.


Orköy bedeli

13/6/2012 tarihli ve 28322 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Orman Köylülerinin Kalkındırılmalarının Desteklenmesi Faaliyetlerine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendine göre alınacak orman köylüleri kalkınma gelirleri tahsis payına deniyor.


İl özel idareleri, belediyeler, köy tüzel kişilikleri, belediyeler birliği, çevre koruma birlikleri, turizm alt yapı hizmet birliklerinin ve köylere hizmet götürme birliklerinin kâr gayesi bulunmaksızın ve kamu yararına yönelik hizmetlerde kullanılmak üzere yapacakları tesislerden, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü adına...