05 / 05 / 2024

Orköy projesi nedir

Orköy projesi nedir

“Türkiye’ de Orman Köyleri için Sürdürülebilir Enerji Finansman Mekanizması Projesi” Mayıs 2014 tarihinde Meksika’ da yapılan 46. Küresel Çevre Fonu ( GEF ) Konsey toplantısında onaylandı...

Orköy nedir?

Orköy nedir? Orköy bedeli nedir? Hangi durumlarda hangi oranda kimlerden orköy bedeli tespit edilir? İşte Orman Kanununun 17/3 ve 18 inci maddelerinin uygulama yönetmeliği esasları...

Giresunlu üreticilerin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl ertelendi!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Giresunlu üreticilerimizin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçları 1 yıl süreyle ertelendi" dedi.

Kanal İstanbul Projesi nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda 'çılgın proje' olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul'da son durum ne? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

Apartman işletme projesi nedir?

Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, yönetici gecikmeksizin bir işletme projesi yapmak ile sorumlu oluyor. Peki, apartman işletme projesi nedir? Nasıl yapılır?

Köysel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açıklamalarına göre köy ve kırsal alanlarda da dönüşüm başlatılacak. Peki, köysel dönüşüm projesi nedir? Köysel dönüşüm projesi nasıl olacak?

Emlak Konut Köy projesi!

Emlak Konut Köy projesi metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Şehrin doğası sloganıyla satışa sunulan proje Siyah Kalem İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Şehrin doğası Köy projesi!

Şehrin doğası sloganıyla satışa çıkan Emlak Konut Köy projesi Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Şehrin doğası Köy projesi 1+1'den 6+1'e kadar alternatif daire tipleriyle alıcı bekliyor.

Köy projesi lansman fiyatları!

Siyahaklem Köy projesinde satışlar lansmana özel fiyatlarla devam ediyor. Projede 1.167 olmak üzere 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Köy projesi lansman fiyatları...

Siyahkalem Köy projesi iletişim bilgileri!

Siyah Kalem İnşaat ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Siyahkalem Köy projesi 1.167 konuttan meydana geliyor. Siyahkalem Köy projesi iletişim bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor...

İstanbul'da Köy projesi inşa ediliyor!

Köy projesi Siyahkalem Mühendislik İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Siyahkalem CEO'su ibrahim Kahraman projenin bulunduğu bölge ile organik ilişki içinde olan bir yaşam alanı olarak tasarlandığını belirtti.

Sarıyer'e Köy projesi!

Sarıyer'e Köy projesi geliyor. Sarıyer Zekeriyaköy' e yapılacak olan içinde konut, kiralanabilir dükkanlar ile okul ve sosyal alanları kapsayacak 'Köy' adı verilen projenin tanıtımı yapıldı

Siyahkalem Köy projesi Zekeriyaköy!

Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Köy projesi 467 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Siyahkalem Köy projesi Zekeriyaköy 'de yer alıyor.

Yerinde dönüşüm projesi nedir?

Kentsel dönüşümde asıl amaç yerinde dönüşümü sağlamak oluyor. Ancak zemin problemleri nedeni ile yerinde dönüşümün imkansız olduğu alanlar için rezerv alanlar değerlendiriliyor. Peki, yerinde dönüşüm projesi nedir?

Orköy projesi nedir Haberi

Orköy projesi nedir

Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) uygulayacağı projeyle, orman köylülerinin elektrik ihtiyaçları güneş enerjisiyle karşılanacak.


“Türkiye’ de Orman Köyleri için Sürdürülebilir Enerji Finansman Mekanizması Projesi” Mayıs 2014 tarihinde Meksika’da yapılan 46. Küresel Çevre Fonu (GEF) Konsey toplantısında onaylandı. Orman köylerine güneş enerjisi desteği sağlayacak projenin 2015 yılında uygulamaya başlanması hedefleniyor.

7 milyon kişi faydalanacak

Enerji verimli ekolojik köylerin oluşturulması hedeflenen ORKÖY projesi ile Türkiye’deki orman köylerinde yaşayan yaklaşık 7 milyon kişi güneş enerjisinden faydalanacak. Fotovoltaik paneller ile güneş enerjisine dayalı su ısıtma sistemlerine sahip olacak proje kapsamında ayrıca köylerde bulunan binalara ısı yalıtım sistemleri de tesis edilecek. Güneş enerjisi yoluyla orman köylüleri kendi elektrik ihtiyaçlarını karşılayacak.

Orman köylerinde sürdürülebilir enerji kurumsal altyapısının oluşturulması maksadıyla proje kapsamında Türkiye’nin Sosyal Kredi Programı revize edilecek. Sürdürülebilir enerji üzerine...