24 / 07 / 2024

Orkun Balaban bmb

Orkun Balaban bmb

Mimar Orkun Balaban kimdir? Orkun Balaban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orkun Balaban, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Orkun Balaban...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Silivri Balaban Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Balaban Mahallesi, 551 ada, 19 ve 31, 553 ada, 1 parsel ile 558 ada, 1, 2, ve 24 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Meltem Şenol Balaban: Kentsel dönüşüm bütün olarak düşünülmeli!

ODTÜ Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Meltem Şenol Balaban İzmir'de yaşanan deprem sonrasında yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmalarının bütün olarak yapılması gerektiğini dile getirdi.

Orkun Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Orkun Teknik Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Demir tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Ali Orkun Ercengiz'in akraba belediyeciliği yaptığı iddiası!

Daha önce imar değişikliği ile akrabalarına rant kazandırdığı iddia edilen CHP’li Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in belediyeyi de adeta kendisinin aile şirketine çevirdiği iddia ediliyor. 

Bizler Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bizler Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Han tarafından kuruldu. 

Nn Yatçılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nn Yatçılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Özek tarafından kuruldu. 

Fornax Mühendislik Ve Yazılım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fornax Mühendislik Ve Yazılım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 360 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çivici, Cihan Balaban ve Emrah Küçükali ortaklığında kuruldu.

Edirne'de kent projeleri üzerinde çalışılıyor!

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Başkanı Orkun Akman, kulüp olarak Edirne'nin tanıtımı, doğanın korunması ve farkındalık yaratma amacıyla 13 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Orkun Balaban bmb Haberi

Orkun Balaban bmb

Orkun Balaban kimdir?

Orkun Balaban, 1991 yılında mezun olduktan sonra birkaç yıllık mesleki deneyimin ardından 1994 yılında Çeşme ofisini kurmuş ve BMB'nin merkezi yapmıştır.


Şirketin öncelikle mimari ve inşaat işlerinden sorumludur. Önceleri yazlık kışlık konut, işyeri, otel ve pansiyon projeleri gerçekleştirmiştir.


Daha sonra müteahhitlik ve emlak danışmanlığı alanlarında faaliyet göstermiş olup, Çeşme yarımadasında şirketin referanslar kazanmasını sağlamıştır.


İletişim bilgileri:

BMB Proje İnşaat Müşavirlik

Vakıf İş Hanı No:215, Çeşme

35930 İzmir


0232 712 95 76

0232 712 90...