23 / 07 / 2024

Orkun Önder Danış

Orkun Önder Danış

Orkun Danış İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Orkun Önder Danış Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Konut fiyatları TL bazında Haziran'dan beri düşüyor!

Yeni ev alacaklar konut fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ederken, Gayrimenkul Danışmanı M. Kıvanç Önder, X sosyal medya hesabından bir grafik paylaştı. İşte M. Kıvanç Önder'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Fi Tower Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fi Tower Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de Feyza Önder tarafından kuruldu. 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan imar yasası için çağrı!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, imar yasasının değiştirilmesi gerektiğini dile getirerek  "Kent Planlama Yasası" çıkarılması gerektiğini söyledi. 

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Önder Türkyurt ve Selma Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gönder tarafından kuruldu.

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Mete Nacar ve Mert Van ortaklığında kuruldu.

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Budak ve Zafer Eroğlu tarafından kuruldu.

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özkolukısa ve Orkun Çekin ortaklığında kuruldu.

Conearch Proje Mühendislik Danışmanlık Bilişim ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Proje Mühendislik Danışmanlık Bilişim ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Önder Hortaçlı tarafından kuruldu...

Orkun Önder Danış Haberi

Orkun Önder Danış

Orkun Danış İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Orkun Önder Danış Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi'nde kuruldu. 


Orkun Danış İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...