02 / 05 / 2024

Orlando Bloom newyork ev

Orlando Bloom newyork ev

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom New York’taki evini satışa çıkardı. Bloom, evi Haziran 2014’te 4,75 milyon dolara almıştı.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

Türkiye'nin çağdaş sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen CI Bloom sanat fuarı, LG OLED evo partnerliğinde gerçekleşecek.

Bloom İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bloom İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da Abdullah Olabı ve Ammar Duksi tarafından kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Amerikan Merkez Bankası FED'de bomba istifa! Başkan Biden'a soğuk duş

Joe Biden'ın ABD Merkez Bankasının (FED) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine aday gösterdiği Sarah Bloom Raskin, adaylıktan çekildi.

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satıyor!

Evlilik hazırlığı yapan Orlando Bloom ve Katy Perry evlerini satışa çıkardı. Ünlü aktör Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Breeze de Mar Orlando'dan konut alanlar mağdur mu oldu?

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Orlando Bloom, New York’taki evini satıyor!

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom New York’taki evini satışa çıkardı. Bloom, evi Haziran 2014’te 4,75 milyon dolara almıştı.

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Orlando Bloom newyork ev Haberi

Orlando Bloom newyork ev

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom New York’taki evini satıyor. Bloom, Haziran 2014 tarihinde 4,75 milyon dolar vererek aldığı New York, Sugar Loaf Binası’ndaki evini yakın zamanda satışa çıkardı. Milliyet'te yer alan habere göre, Yüzüklerin Efendisi serisindeki Legolas rolüyle tanıdığımız ünlü oyuncunun, milyon dolarlık binanın dördüncü katında yer alan dairesindeki güzel detayları fark etmek için elf gözlerine de ihtiyaç yok...

Evin en çok dikkat çekici bölümlerinden bir tanesi, daha çok Amerikan mimarisinde gördüğümüz, “great hall” olarak adlandırılan büyük salonu. Great hall tabiri; oturma, çalışma, yemek, misafir odalarının ve mutfağın bir arada bulunduğu, yüksek tavanlı geniş salonları belirtmek için kullanılıyor.

Rahat oturma alanı, zarif bir cam sehpayla tamamlanmış. Ortama estetik katan şık sütunları, ışık alan geniş pencereleriyle evin salonu; eski...