15 / 05 / 2024

örnek Derin deniz deşarjı izin belgesi

örnek Derin deniz deşarjı izin belgesi

Derin deniz deşarjı çalışmalarının yapılabilmesi için kuruma "Derin deniz deşarjı izin belgesi" nin verilmiş olması gerekiyor. İşte Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği İdari Usuller Tebliğinde örneği verilen Derin deniz deşarjı izin belgesi...

Derin Bina Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Derin Bina Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Pendik'te Şahin Doğan, Ege Selçuk ve Deniz Sakar ortaklığında kuruldu.

Gürcistan'daki dev liman projesine Türk tecrübesi!

Gürcistan'da inşaatı devam eden ve toplam maliyeti 2,5 milyar doları olan Anaklia Derin Deniz Limanı'nın inşaatı ve işletmesinde Türkiye'nin tecrübesinden yararlanılacak.

TürkAkım'da derin deniz boru inşaatı başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom, TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin derin deniz kısmındaki boru hattının inşasına başlandığını açıkladı.

Trabzon'a deniz kenarında şehir hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Akdağ, deniz kenarındaki ilk şehir hastanesinin Trabzon'da inşa edileceğini açıkladı. Bakan Akdağ, "Mükemmel bir örnek olacak. İnanıyorum ki dünyadaki ilklerden birini Trabzon'da inşallah gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Mercan Konakları’nın örnek dairesi tamamlandı!

Satışı devam eden ve Denizİstanbul’un 2’nci etabını oluşturan Mercan Konakları’nın örnek dairesini tamamlayan Keleşoğlu Holding, projeyi Kasım 2017’de teslim edecek.

Büyükyalı İstanbul örnek daire lansmanı 29 Kasım'da!

Büyükyalı İstanbul projesinin örnek daireleri 29 Kasım'da lanse ediliyor. Ayrıca 220 yat kapasiteli marinanın olacağı Büyükyalı projesine özel üç deniz taksi siparişi verildi...

Trabzon Söğütlü Derin Deniz Deşarjı inşaatı tamamlandı!

Yıldızlı Deresi ile Söğütlü Deresi arasındaki mahallelerin atık sularının inşaatı tamamlanan tesiste ön arıtmadan geçirilerek deşarjının gerçekleştirilmesiyle deniz ve çevre çok daha sağlıklı hale geldi

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Trabzon Söğütlü Derin Deniz Deşarjı inşaatında sona gelindi!

Yıldızlı Deresi ile Söğütlü Deresi arasındaki mahallelerin atık suları, inşaatı tamamlanma aşamasına gelen tesiste ön arıtmadan geçirilerek deşarjı gerçekleştirilecek.

Hasan Şaş, Adana'da Derin Deniz Otel'i açtı!

Adanalı eski milli futbolcu Hasan Şaş'ın, doğduğu Karataş İlçesi'ne yaptırdığı otel, hizmete açıldı. Şaş, çocukları Yusuf Deniz ile Derin'in adını verdiği Derin Deniz Otel'in 5 yıldız konforunda olduğunu söyledi.

Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi için ÇED süreci başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) deniz suyundan içme suyu elde etmek için düğmeye bastı. Maliyeti 600 milyon TL olan Terkos Deniz Suyu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı projesi için Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.

Trabzon Söğütlü Derin Deniz Deşarjı inşaatında son durum!

TİSKİ tarafından ihale edilerek yapılan çalışma ile Akçaabat’ın Söğütlü Mahallesi’ndeki derin deniz deşarjı tesisi modernizasyonu ve kırık olan deşarj hattının yenilenmesi yapılarak bölgedeki sorunlar ortadan kaldırılıyor.

Bandırma Termik Santrali projesinin toplantısı 10 Aralık'ta!

Balıkesir Bandırma'da bulunan Bandırma Termik Santrali, Kül Düzenli Depolama Tesisi, Derin Deniz Deşarjı ve İskele projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'de gerçekleşecek.

örnek Derin deniz deşarjı izin belgesi Haberi

örnek Derin deniz deşarjı izin belgesi

Derin deniz deşarjı izin belgesi!

Derin deniz deşarjı çalışmalarının yapılabilmesi için "Derin deniz deşarjı izin belgesi" nin alınmış olması gerekiyor. Söz konusu belge için İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunulması şart. Müdürlüğe, başvuru formu ve bir dilekçe ile başvurularak derin deniz deşarjı izin belgesi talep ediliyor.


Müdürlüğe yapılan talepten sonra kuruma onay verilmesi durumunda "Derin deniz deşarjı izin belgesi" düzenleniyor:


Örnek derin deniz deşarjı izin belgesi:


DERİN DENİZ DEŞARJI İZİN BELGESİ

1.    Müracaat eden kurum, kuruluş veya işletmenin adı

2.    Müracaat tarih ve sayısı

3.    Adresi ve coğrafi koordinatları

4.    Deşarj yeri ve coğrafi koordinatları

5.    Alıcı ortama deşarjda ölçülmesi ve izlenmesi esas olan kirlilik parametreleri ve 

     sağlanması istenen standart değerlerle mukayeseli olarak atıksu özelliklerinin uygunluk

    durumu 

- pH

- Fekal ve...