21 / 05 / 2024

Örnek evleri gezerken dikkat edilmesi gerekenler

Örnek evleri gezerken dikkat edilmesi gerekenler

Örnek dairelerde dikkat etmeniz gereken en önemli konu da satın alacağınız dairenin bu örnek dairenin aynısı mı yoksa mimari açıdan farklılık gösteren ama tarz olarak aynısı olduğu vaadiyle alacağınız başka bir konut mu olduğu...

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

Mersin Cumhuriyet Evleri satışa sunuluyor!

Mersin Büyükşehir İmar İnşaat A.Ş. tarafından yapılan Cumhuriyet Evleri sahiplerini bekliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Memoil-Eskon İnşaat Cumhuriyet Evleri'nin örnek dairelerin görülmesini istedi.

Yeni Karesi Balıkesir Evleri örnek daire!

Yeni Karesi Konutları 245 bin 750 metrekare arsa alanına sahip. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje Baltok güvencesiyle inşa edilecek. İşte Yeni Karesi Balıkesir Evleri örnek daire görselleri...

Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması planlanan Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır. Projede toplam 334 daire bulunuyor.

1Coastal City örnek daire!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Essenora Gaziosmanpaşa örnek daire!

Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu Essenora Evleri Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası taşıyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa örnek daire görselleri...

Kocaeli Tuana Evleri'nde ön teslimler 5 Eylül'de tamamlanacak!

Tuana Evleri, alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nde ön teslimler devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nde ön teslimler başlıyor!

Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci başlıyor. Topçular Mahallesi Erenler Cedit Bölgesinden yer alan konutlarda 6 Temmuz Pazartesi günü C bloktan başlanacak ön teslimler, 5 Eylül’e kadar devam edecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri örnek ödeme tablosu!

Kura yöntemiyle satışa sunulan Emlak Konut Ispartakule'de 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri örnek ödeme tablosu...

İpek Diamond Evleri'nin örnek dairelerine yoğun ilgi!

İPEK Grup bünyesinde kurulan İpekar İnşaat'ın 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri'nin örnek daireleri yoğun ilgi görüyor. İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur Erciyesevler bölgesinde örnek daire hakkında bilgi verdi..

Konya Vüska Evleri'nin örnek daireleri açıldı!

Vav Yapı, Vüska Evler projesinin örnek daire açılışını programla gerçekleştirdi. Ali Şevval Boya Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, "Şehrimize yakışan yapı yaptık" dedi..

Örnek evleri gezerken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

Örnek evleri gezerken dikkat edilmesi gerekenler


Bir konut projesinin en büyük gücü, en önemli pazarlama argümanı örnek dairelerdir. Mimari projelere bakarak evin inşaat bitince nasıl olabileceğini hayal etmek çoğu kişi için imkansızdır. Hal böyle olunca, satış ofislerini ziyaret eden müşterilere bir örnek daire gezdirmek, o örnek daireyle müşteriyi etkilemek genel bir kural haline dönüştü.


Kadınlar hedefte


Örnek dairelerin çok iyi düşünülerek dekore edilmesi, Türkiye aile yapısına uygun tasarlanması gerekir. Hatta bu daireleri döşerken kadınların hedef alınması şarttır. Bir kadın, bir evin en çok neyinden etkilenir temel sorudur. Örneğin, mutfak mimari projeyi değiştirmeden nasıl daha fonksiyonel hale getirilir? Projede yoksa bile bir çamaşır odası oluşturulabilir mi? Projede yoksa bile bir giyinme bölümü eklenebilir mi? Genellikle son yıllarda geliştirilen hemen her projede bu tür unsurlara dikkat ediliyor. Ancak bir...