21 / 05 / 2024

örnek villa projeleri

örnek villa projeleri

1948 yılında, İstanbul'da herkesin ev derdine düştüğü inşaat mevsiminde Hürriyet Gazetesi okurları için ucuz ev planları takdim edecekmiş.1948 yılında kagir bir evin metrekare maliyeti ise 100 liraymış.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

İstanbul'da villa konseptindeki 8 konut projesi!

İstanbul'da yaşamak için şehir merkezlerini tercih edenlerin yanı sıra villa konseptinde sakin bir hayatı tercih edenler de bulunuyor. Peki İstanbul'da öne çıkan villa projeleri hangileri? İşte cevabı...

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Projeleri örnek daireler sattırıyor!

Büyükşehirlerde birbiri ardına inşa edilen konut projelerinde konut üreticileri pazarlamada en büyük silah olarak örnek daireleri kullanıyorlar. Örnek daireler, alıcılara nasıl bir yaşama sahip olacaklarına dair somut örnekler veriyor ve daha kolay algılama imkanı sunuyor.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Türkiye’nin örnek şehir projeleri İTÜ’de şekilleniyor!

İTÜ Şehir ve Bölge Planlaması Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ocakçı, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Şehirlerin kimliğine sahip çıkarak geleceğe aktarmak herkesin ortak hedefi olmalıdır.” dedi.

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Beyazpark Topkapı'nın örnek dairelerine RSG imzası!

Ödüllü İç Mimar Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ile genç ekipleri, İstanbul’a modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun gerçek bir “örnek” teşkil edecek Beyazpark Topkapı Daire projeleri ile yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de dönüşüm hızlanacak!

Hayal ettiği bir Şehitkamil ilçesini ilk dönemde belli bir noktaya kadar getirdiğini belirten Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Türkiye'de örnek olacak projeleri uygulamaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

örnek villa projeleri Haberi

örnek villa projeleri



İnşaat mevsimi yaklaştığı için herkes ev derdine düştü. Şimdilik inşaat yapacak imkanlara sahip olmayanlar bile ileride yaptıracakları yuvalarını şimdiden tasarlıyorlar. Yuva kurmak merakında olan okurlarımız için sık sık ev planları vermek suretiyle bu ihtiyaçlarına cevap vermek istedik. Bu neşriyatı bir program dahilinde yapacağız ve bu mevsim kendilerine yirmiyi mütecaviz plan takdim edeceğiz. Yukarıda gördüğünüz planların ebatları yan taraflarında gösterilmiştir. Bugünkü şartlar dahilinde kagir inşaatın metre murabbaı 100 lira raddelerinde olduğuna göre okuyucularımız bu binaların maliyet fiyatlarını kolaylıkla hesap edebilirler.


(1948 yılında Reşat Altın 41 liraymış.)


Hürriyet  24 Haziran 1948



Abdullah Kutalmış...