24 / 07 / 2024

örnekköy stadyumu ne zaman yapılacak

örnekköy stadyumu ne zaman yapılacak

Örnekköy'e yapılması planlanan satdyum için her şehin hazır olduğunu belirten Bakan Yıldırım ihalenin Mart'ta gerçekleşeceğini söyledi

İzmir'de kentsel dönüşüm düğümü! Örnekköy'deki dönüşümde sular durulmuyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değinerek, yaşanan mağduriyetler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Örnekköy'de kentsel dönüşümün ilk etabı hızlı başladı!

İzmir’in farklı noktalarında kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren, Uzundere bölgesinde ilk konutları hak sahiplerine teslim eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’deki ilk etabın da bodrum ve zemin katlarını tamamladı.

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2.etabı bugün ihaleye çıkıyor. 22 ayda tamamlanması planlanan projenin ihale bedeli 47 milyon 756 bin 563 TL olarak belirlendi. 

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 11 Ekim'de!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 27003 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

Trabzon'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıları gün yüzüne çıkarıyor.

Örnekköy Kentsel Dönüşüm 2. etap ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi II. Etap 27003 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi 6 Eylül'de ihale edilecek...

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm için kura çekimi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk etabın temelini attığı Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde bu kez 2. etabın kura çekimi yapıldı. 

İzmir Örnekköy 2. etabın kuraları çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk etabın temelini attığı Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etap kuraları çekildi.

Örnekköy'de kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Çarpık ve sağlıksız yapılaşmaya karşı farklı noktalarda kentsel dönüşüm çalışmaları yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere’deki iki etabın ardından Örnekköy’de de ilk temeli attı.

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Bu yıl ne kadar emlak vergisi ödeyeceğim? 

Gayrimenkuller için emlak vergisi dönemi 1 Mart'ta başladı.  Peki bu yıl ne kadar emlak vergisi ödeyeceğim? 2018 emlak vergisi ne kadar? diye merak ediyorsanız işte yanıtı...

İzmir Örnekköy'de dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

İzmir'in farklı noktalarında çarpık ve sağlıksız yapılaşmaya karşı kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülüyor. İzmir Örnekköy'de dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı. 

örnekköy stadyumu ne zaman yapılacak Haberi

örnekköy stadyumu ne zaman yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Örnekköy Stadı'nın projesinin 2013 yılı bütçesine girdiğini, bu projenin çizimine başlandığını, 2013 Mart ayına kadar ihaleye çıkılacağını söylemişti. Bu konuyu Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım da kısa süre önce katıldığı, İzmir Gücü Spor Vakfı'nın "Yılın en iyileri ödül töreninde" teyit...