25 / 07 / 2024

Orta Anadoluda ocak ayında kaç konut satıldı

Orta Anadoluda ocak ayında kaç konut satıldı

TUİK 2019 Ocak ayı verilerine göre, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de toplam bin 285 konutun satışı gerçekleşti.

En hızlı orta segment Android telefonlar belli oldu! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

AnTuTu, Ocak ayında 10. en hızlı orta sınıf Android akıllı telefonunu duyurdu. Telefonunuz geçen ay nasıl performans gösterdi?

Audi’nin elektrikli modeli e-tron'un Ocak 2023 satış fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Audi’nin 2018 yılından bu yana ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks crossover SUV modeli E-tron'nun Ocak 2023 fiyatı açıklandı.. Aracın fiyatına bu ay da zam geldiği görüldü.  İşte Audi E-tron'un 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Orta gelirliye konut kampanyası sonrası konut fiyatları şahlandı! 2 haftada dudak uçuklatan rakam

Konut projelerine ilişkin kampanyalar açıklanır açıklanmaz fırsatçılar da harekete geçti. 15 Ocak tarihinde başlayan orta gelirliye konut kampanyasıyla birlikte ev fiyatları aldı başını gitti. İşte detaylar...

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelirliye konut projesinde

Orta gelirlilere yönelik konut projesi "Yeni Evim Konut Finansman Programı"nda başlangıç tarihi 16 Ocak olarak belirlendi. Yani Yeni Evim kampanyası 3 gün sonra başlıyor. Peki, orta gelirliye konut projesine kimler başvurabilecek? İşte soru ve yanıtlar...

Tanıtımının öncesinde Oppo A78'in fiyatı ve özellikleri sızdı! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

OPPO'nun yeni orta sınıf akıllı telefonu yeni Oppo A78 5G'nin fiyatı ve teknik özellikleri, 14 Ocak'taki lansman tarihinden önce sızdırıldı.

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nda tarih belli oldu! Detaylar peş peşe açıklanıyor! Ev alacaklar kaçırmayın!

Dar gelirlilere yönelik hayata geçirilen sosyal konut projesinin ardından, "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası" da 4 Ocak Çarşamba günü kamuoyuna açıklanacak. İşte ayrıntılar...

Elazığ'da olası bir depremde orta hasarlı binalar da yıkılacak!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta yaşanan Elazığ depreminde birçok binaya orta hasarlı raporu verildiğini ve olası bir depremde orta hasarlı tespiti yapılan binaların da yıkılacağını belirterek, "Gözlemsel tespit yerine karot ve röntgenle bilimsel tespitler yapılmalıdır" dedi...

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları  orta gelir grubu projesi için başvurular 13 Ocak'ta başlıyor.

Orta Anadolu'da Ocak'ta bin 285 konut satıldı!

TUİK 2019 Ocak ayı verilerine göre, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de toplam bin 285 konutun satışı gerçekleşti.

TOKİ Sarıçam Buruk Mahallesi Orta Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sarıçam Buruk Mahallesi Orta Gelir başvuruları 29 Ocak-9 Şubat 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Ceyhan Orta Gelir başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor!

118 adet konutun yer aldığı TOKİ Ceyhan Orta Gelir başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor. Projede 3+1 konutlar bulunuyor.

Zafer Mahallesi Orta Gelir kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Zafer Mahallesi Orta Gelir kura sonucu ne zaman açıklanacak sorusuna 3 Ocak 2018 yanıtını verebiliriz, projenin kura çekilişi 3 Ocak 2018 tarihinde yapılacak.

Orta Anadoluda ocak ayında kaç konut satıldı Haberi

Orta Anadoluda ocak ayında kaç konut satıldı

Orta Anadolu Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de geçen ay bin 285 konut satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019 Ocak ayı verileri açıklandı. Verilere göre, geçen ay Orta Anadolu'nun 5 şehrinde bin 285 konutun satışı gerçekleşti.

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğünün faaliyet alanında bulunan Orta Anadolu'daki 5 ilde yılın ilk ayında en çok konut satışı 337 konutla Aksaray'da, en az ise 136 konut satışı ile Nevşehir'de oldu.

2019 yılın Ocak ayında Kırıkkale'de 289, Aksaray'da 337, Niğde'de 320, Nevşehir'de 136, Kırşehir'de ise 203 konut satışı yapıldı. Bölgedeki illerde geçen yılın aynı döneminde 938 konut satılmıştı.

2019 Ocak'ta 72 bin 937 konut...