05 / 05 / 2024

Audi’nin elektrikli modeli e-tron'un Ocak 2023 satış fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi’nin elektrikli modeli e-tron'un Ocak 2023 satış fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Audi’nin 2018 yılından bu yana ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks crossover SUV modeli E-tron'nun Ocak 2023 fiyatı açıklandı.. Aracın fiyatına bu ay da zam geldiği görüldü.  İşte Audi E-tron'un 25 Ocak 2023 fiyat listesi...



300 kW'a kadar (408 hp) güç üreten Audi e-tron, 440 kilometre'ye kadar bir menzil sunuyor. Audi e-tron için hem evde hem de yolda çok çeşitli şarj seçenekleri bulunuyor. 

İster bir hafta sonu gezisine, ister bir tatil için daha uzun bir yolculuğa çıkın, maksimum 440 km'ye kadar menzili bulunan Audi e-tron, uzun mesafeler için yolcularını zora sokmayacak bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Büyük yüksek voltajlı pil ve akıllı bir geri kazanım sistemi ile Audi e-tron, uzun yolculuklarda da tercih edilebilecek bir otomobil olarak dikkat çekiyor. Hem evde hem de yolda çok çeşitli şarj seçenekleri bulunan aracın, MMI sistemi sayesinde otomobile özel hizmetler sunuluyor. Sürücüye gerekli rota ile en yakın ve en iyi şarj noktaları sistem üzerinden gösteriliyor.

Cömert baş ve diz mesafesi rahat oturma imkanı sunarken yüksek kaliteli malzemeler araç içindekilere konforlu bir yolculuk sunuyor. Neredeyse sessiz elektrikli sürüşün imkan sağladığı düşük ses seviyesi ise kullanıcıların rahat bir yolculuk yapmasına olanak tanıyor.

Audi e-tron, Audi tasarımının temel biçimsel deyimini gözler önüne sererken onu elektrik çağına dönüştürüyor. 

Peki Audi e-tron’un teknik özellikleri neler? İşte, Audi e-tron'un teknik özellikleri ve 25 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön