28 / 04 / 2024

Az önce açıklandı! İşte Audi’nin elektrikli otomobili e-tron’un yeni fiyatı… İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi…

Az önce açıklandı! İşte Audi’nin elektrikli otomobili e-tron’un yeni fiyatı… İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi…

Audi, sıfır km otomobil fiyatlarını güncelledi. 2023 Mart ayı için bir fiyat listesi yayımlayan Alman otomobil üreticisi elektrikli modeli e-tron’un fiyatında da değişikliğe gitti.  İşte detaylar…



Son dönemde otomobil üretiminde iki başlık öne çıkıyor. Bunlardan ilki SUV üretimi. Diğeri ise elektrikli otomobiller…

Günümüzde sedana ilgi giderek azalırken SUV kullanımı ise günden güne artıyor. Markalar bu sebeple gelen talep doğrultusunda sedan modellerin üretimini yavaş yavaş durdururken bir yandan da yeni SUV modellerini tanıtmaya devam ediyor.

Ayrıca geleceğin otomobilleri olarak lanse edilen elektrikli araç üretiminde de otomobil üreticileri adeta birbirleriyle yarışıyor.

Audi ise talep gören bu iki başlığı tek bir çatı altında topladı. Ünlü Alman otomobil devi, elektrikli SUV’u e-tron’u bir süre önce piyasaya sürerek tüm dengeleri bozdu ve “bu oyunda ben de varım” dedi.

Bu arada Audi bir kaç saat önce Türkiye’de fiyat listelerini güncellendi. Böylelikle Audi e-tron’un da yeni fiyatı açıklanmış oldu. Peki 2023 model, sıfır km bir Audi e-tron’un Mart ayı satış fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron 8 Mart 2023 fiyat listesi…

Peki Audi e-tron’un teknik özellikleri neler? İşte, Audi e-tron'un teknik özellikleri ve 8 Mart 2023 fiyat listesi…


Geri Dön