03 / 05 / 2024

Orta Anadoludaki illeri

Orta Anadoludaki illeri

Orta Anadolu'daki 5 ilde 2017 yılının ilk iki ayında en çok konut satışı 856 konutla Kırıkkale'de yapıldı. En az konut sayışı ise 381 ile Nevşehir'de gerçekleşti.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Lüks konut azalıyor orta segment artıyor!

Konut üreticilerinin orta gelirliye yönelmesiyle lüks konutun piyasadaki payı azalmaya başladı. Sektörde 150 ile 250 bin lira fiyat aralığındaki markalı konut arzı günden güne yükseliyor.

Orta segment konut projeleri artıyor!

Konut üreticilerinin orta gelirliye yönelmesi ile lüks konutun piyasadaki payı azalmaya başladı. Sektörde 150 ile 250 bin lira fiyat aralığındaki konut arzı günden güne yükseliyor.

Van'da Ortaçağ sığınağı kaya yerleşimleri bulundu!

Van'da Ortaçağ sığınağı kaya yerleşimleri bulundu. Gürpınar'a 70 kilometre uzaklıktaki Taşdönderen Mahallesi'ni çevreleyen yüksek tepelerde bulunan kaya yerleşimleri, labirent şeklindeki çok sayıda odasıyla dikkati çekiyor

Orta gelirliler için Hep projeleri devam edecek!

Tekfen Emlak, HEP İstanbul'un gördüğü ilgi nedeniyle orta gelirli için ürettiği konutlarda 'HEP' markasını kullanacak. Genel Müdür Egesel, "Sektör, orta gelirliye yönelik pozisyon almalı" dedi.

Tekfen orta gelirli için konut üretecek!

Tekfen Emlak, HEP İstanbul’un gördüğü ilgi nedeniyle orta gelirli için ürettiği konutlarda ‘HEP’ markasını kullanacak. Genel Müdür Egesel, “Sektör, orta gelirliye yönelik pozisyon almalı” dedi

Alfemo Orta Amerika'da büyüyor!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, Orta Amerikanın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama'daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı. Açılışta Ramazan Davulcuoğlu açıklamalarda bulundu.

Akfen Holding orta gelirliler için konut inşa edecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, orta gelir segmentinde yer alanlar için çok önemli konut açığı olduğunu vurgulayarak, lüks konut pazarının daraldığını kaydetti.

Akfen: Orta gelirlilere konut yapacağız

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, orta gelir segmentinde yer alanlar için çok önemli konut açığı olduğunu vurgulayarak, lüks konut pazarının daraldığını kaydetti.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Esenyurt Belediyesi trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak. Tahmini yatırım maliyeti 9 milyon 521 bin 639 TL olan okul ihalesi 17 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Serdar Ortaç Gayrettepe'de satın aldığı 8 katlı binayı satışa çıkardı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın yazısına göre; Haziran ayında İrlandalı güzel Chloe Loughnan'la evlenen şarkıcı Serdar Ortaç, eşine düğün hediyesi olarak satın aldığı Gayrettepe'deki 8 katlı binayı satışa çıkardı...

Nurol Park'ın çözüm ortağı HYFIX oldu!

Sektörde 25'inci yılını geride bırakan İnterfiks Yapı Kimyasalları, kimyasal su yalıtımı konusunda sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile Güneşli'de Nurol Park projesinin de çözüm ortağı oldu...

Orta Anadoludaki illeri Haberi

Orta Anadoludaki illeri

Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de 2017 yılının ilk iki ayında 3 bin 308 konut satıldı.


AA muhabirinin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden aldığı bilgiye göre, TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğünün faaliyet alanında bulunan Orta Anadolu'daki 5 ilde yılın ilk 2 ayında en çok konut satışı 856 konutla Kırıkkale'de, en az ise 381 ile Nevşehir'de gerçekleşti.


TÜİK verilerine göre 2017 yılı ocak-şubat döneminde, Kırıkkale'de 856, Aksaray'da 812, Niğde'de 711, Nevşehir'de 381, Kırşehir'de ise 548 konut satıldı.


Bölgedeki illerde geçen yılın aynı döneminde 2 bin 907 konut satışı...