16 / 05 / 2024

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri'nin Açılış töreninde konuşan kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den milletvekili seçilen Haluk İpek, kendisinin de Suluovalı olduğunu, ilçeye modern mekanlar kazandırılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

Antalya Kepez'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya Satış Memurluğu, Antalya ili, Kepez ilçesi, Orta Mahalle Koca Tarla Mevkii, 28522 ada 2 parselde yer alan tarlayı 12 milyon 626 bin 378 TL'ye satıyor...

Serik'te 70 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Antalya’nın Serik İlçesinde 70 yıllık tapu sorunu çözüldü. Orta Mahalle'de yaşayan vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğu yaşadı.

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir kura sonucu!

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Orta Gelir Grubu projesinde kura çekilişi “4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda” saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek.

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

Döşemealtı'na yeni meydan geliyor!

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından Çığlık-Orta Mahalle'de devam eden kent meydanı ve çok amaçlı kapalı pazar yeri inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri Şubat'ta tamam!

Silivri Belediyesi Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarının, hava şartlarına bağlı olarak Şubat ayının ilk haftasına kadar tamamlanması planlanıyor.

Seyrantepe Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Sultan Selim Kültür Merkezi'nin yapımını tamamlayan Kağıthane Belediyesi, Merkez Mahallesi Kültür Merkezi ve Otoparkı, Seyrantepe Mahalle Konağı, Hamidiye Kapalı Yüzme Havuzu, Gürsel Mahalle Konağı ve Nurtepe Akabe Camii inşaatlarında da sona yaklaştı.

Tuzla'da 14.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Orta Mahalle'de bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt ve LPG İstasyon Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 14 milyon 617 bin 593 TL olarak belirlendi. İhalesi 23 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri yıl sonunda tamam!

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de inşa edilen Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Kayseri Hisarcık Erciyes Kapalı Semt Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Hisarcık Erciyes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri'nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Kayseri Mimarsinan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temeli atıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrasında Mimarsinan Demokrasi Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temel atma töreninde mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri Haberi

Orta Mahalle Kapalı Pazar Yeri


Orta Mahalle'de yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri ve kapalı otoparkın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Açılış töreninde konuşan kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den milletvekili seçilen Haluk İpek, kendisinin de Suluovalı olduğunu, ilçeye modern mekanlar kazandırılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.


Seçilenlerin belirli bir süreliğine seçildiğini, o süre bittiğinde sandıkta hesap verdiklerine dikkati çeken İpek, "Telafi edemeyeceğimiz tek şey zamandır, demokrasinin güzelliği de budur. "Geri getiremeyeceğimiz en önemli şey olan zamanı üreterek, ortaya eserler koyarak tüketelim. Hizmet ederek ömrünü tüketenler çok şanslı insanlardır" dedi.


Eserlerin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden İpek, "Suluova çalışkan, üretken ve para kazanmasını bilen insanlardan oluşuyor. Yapılmakta olan yeni 100 yataklı akıllı hastane, et işleme tesisleri, Avea çağrı merkezi ile yapılması planlanan hizmet ve yatırımlarla insanlara yeni iş kapıları açılacak....