07 / 05 / 2024

ortadoğu grup yönetim kurulu

ortadoğu grup yönetim kurulu

Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gür kimdir? Ortadoğu Grup'un faaliyet alanları nelerdir? Ortadoğu Grup'un inşaat sektöründeki projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı ve Ahmet Gür...

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Doğuş GYO 15 Nisan 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Olağan Genel Kurul toplantısında şirket yönetim kurulu için yeni üyeler seçildi. 

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO'nun 29 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda şirket Yönetim Kurulu'na seçilen üyelerin tescil edilmesine karar verdi. 

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, 27 Mayıs 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda şirket Yönetim Kurulu'na seçilen üyelerin, 18 Haziran 2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında yaptıkları görev taksimi sonucunda komitelerde görev yapmak üzere üyelerinin seçilmelerine karar verdi.

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüsnü Akhan'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Nevzat Öztangut, Hasan Hüsnü Güzelöz'ün yetkilerinin aynen devam etmesine karar verildi. 

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Doğuş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Doğuş GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Uğurlu Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Uğurlu Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mert Ali Yalçın, Ebru Alpaslan Turunç, Hasan Yaşar Narmanlı ve Serhat Uğurli tarafından kuruldu. 

Ortadoğu Grup'tan dev indirim kampanyasına dev destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyası Ortadoğu Grup'tan dev destek geldi...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

ortadoğu grup yönetim kurulu Haberi

ortadoğu grup yönetim kurulu

Ahmet Gür kimdir?

Ahmet Gür, Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gür'ün Ortadoğu Grup'un resmi sitesinde yer alan mesajı şu şekilde:


"Ortadoğu Grup olarak 30 yılı aşkın geçmişimize hem Türkiye çapında hem de global olarak ses getiren pek çok başarılı yatırım ve proje sığdırdık. İnşaat ve karayolu taşımacılığı ile başladığımız yolda bugün ülkemiz için kritik olduğunu düşündüğümüz farklı alanlarda faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz her alanda yenilikçi ve başarılı çalışmalar gerçekleştirmek ve bunların neticelerinin ülkemiz ve dünya için olumlu katkıları olduğunu görmek bizler için en büyük ödüldür.


Her geçen gün büyüyen Grubumuzun buna paralel olarak kurumsallaşma yolunda da çok önemli adımlar attığını görmek ve bu yöndeki çabaların özveriyle devam etmesi; bugüne kadarki başarılarımızın gelecekte de devam...