16 / 05 / 2024

ortadoğu merkez zekariyaköy projesi

ortadoğu merkez zekariyaköy projesi

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinde 2+1 çatı dubleksi daireler 763 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerse 1 milyon 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Ortadoğu Grup 2017'de 6 yeni projeye başlayacak!

İstanbul’un dört bir yanında orta ve üst gelir grubuna yaptığı inşaat projeleriyle tanınan Ortadoğu Grup, 2017 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam edecek.

Ortadoğu Grup'tan 4 projede sonbahar kampanyası!

Temmuz ayından beri tüm projelerinde yaptığı kampanyalarla daire sahibi olmak isteyenlere çeşitli avantajlar sunan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul, Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Merkez Zekeriyaköy projelerinde yoğun ilgi görüyor.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı sürüyor!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor. Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade imkanı bulunuyor.

Ortadoğu Grup'ta tarihi fırsat! Net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da devam ediyor. Kampanya dahilinde nakitte net yüzde 20 indirim uygulanıyor..

Ortadoğu Grup tarihi fırsat kampanyasında peşinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Ortadoğu Grup tarihi kampanyasını Ekim ayına kadar uzattı!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerine gelen yoğun talepten dolayı kampanyayı ekim ayına kadar uzattı.

Ortadoğu Grup'ta net yüzde 20 indirim kampanyası uzatıldı!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim avantajı!

Kampanya kapsamında Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Emlak Konut Ortadoğu Grup kampanyası 31 Ağustos'ta bitiyor!

Kampanya kapsamında Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.

ortadoğu merkez zekariyaköy projesi Haberi

ortadoğu merkez zekariyaköy projesi

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar bu yıl çifte bayram yapıyor. Ev teslimlerinin başladığı projeden daire sahibi olanlar hem Ramazan bayramının sevincini hem de evlerine kavuşmanın keyfini yaşıyor. Zekeriyaköy’de hayata geçen proje, 106 konuttan oluşuyor. Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleksi daireler 763 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerse 1 milyon 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy’den ev sahibi olanlar bu yıl hem teslim heyecanı hem de bayram sevincini birlikte birlikte yaşıyor. Merkez Zekeriyaköy’de ilk grup ev teslimlerinin yapıldığını ve yaşamın başladığını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Mutlu sona çok az bir süre kaldı, ikinci grup teslimlerimizi de yaz sonu yapmayı planlıyoruz. Projemizden ev alanlar bu günlerde hem...