21 / 05 / 2024

ortadogu sirketler toplulugu

ortadogu sirketler toplulugu

Middleist projesinden sonra yeni çalışma için lokasyon belirleme çalışmalarına yönelen Ortadoğu Şirketler Grubu, şu ana kadar biri Kağıthane, diğeri Şişli'de iki projeyi hayata geçirdi

ortadogu sirketler toplulugu Haberi

ortadogu sirketler toplulugu

Middleist projesinden sonra yeni çalışma için lokasyon belirleme çalışmalarına yönelen Ortadoğu Şirketler Grubu, şu ana kadar biri Kağıthane, diğeri Şişli'de iki projeyi hayata geçirdi.

Ortadoğu Şirketler Grubu, Şişlide merkezi noktalardan birinde başlayarak teslimini yaptığı 182 konutluk Middleist projesinden sonra şimdi gözünü yeni çalışmalara doğru yelken açtı.

Nakliyat, gıda, turizm, çevre teknolojileri, enerji ve sağlık gibi alanlarda 30 yıllık birikime sahip olduklarını belirten Ortadoğu Şirketler Grubu Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Yiğit, tamamladıkları iki proje sonrasında şimdi yeni çalışma için lokasyon arayışında olduklarını bildirdi.

Bugüne kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi veren Yiğit, bu yöndeki ilk çalışmalarının Kağıthanede gerçekleştirildikleri 105 konutluk Gönül Evleri olduğunu söyledi. 2008 yılında sahiplerine teslim ettikleri proje sonrasında Şişli'de Middleist'in yapımına başladıklarını belirten Yiğit, 2010 yılında sahipleriyle buluşturdukları projede...