30 / 04 / 2024

Ortadoğu Şirketler Grubu Middleist'ten sonra proje arıyor!

Ortadoğu Şirketler Grubu Middleist'ten sonra proje arıyor!

Middleist projesinden sonra yeni çalışma için lokasyon belirleme çalışmalarına yönelen Ortadoğu Şirketler Grubu, şu ana kadar biri Kağıthane, diğeri Şişli'de iki projeyi hayata geçirdi



Middleist projesinden sonra yeni çalışma için lokasyon belirleme çalışmalarına yönelen Ortadoğu Şirketler Grubu, şu ana kadar biri Kağıthane, diğeri Şişli'de iki projeyi hayata geçirdi.

Ortadoğu Şirketler Grubu, Şişlide merkezi noktalardan birinde başlayarak teslimini yaptığı 182 konutluk Middleist projesinden sonra şimdi gözünü yeni çalışmalara doğru yelken açtı.

Nakliyat, gıda, turizm, çevre teknolojileri, enerji ve sağlık gibi alanlarda 30 yıllık birikime sahip olduklarını belirten Ortadoğu Şirketler Grubu Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Yiğit, tamamladıkları iki proje sonrasında şimdi yeni çalışma için lokasyon arayışında olduklarını bildirdi.

Bugüne kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi veren Yiğit, bu yöndeki ilk çalışmalarının Kağıthanede gerçekleştirildikleri 105 konutluk Gönül Evleri olduğunu söyledi. 2008 yılında sahiplerine teslim ettikleri proje sonrasında Şişli'de Middleist'in yapımına başladıklarını belirten Yiğit, 2010 yılında sahipleriyle buluşturdukları projede halen 36 konutun satışına devam ettiklerini kaydetti.

Aileler için yaptık
Middleist Konutlarındaki iddialarına dikkat çeken Yiğit,  doğru yatırım noktasında yer aldığını ifade ettiği bu proje hakkında şöyle konuştu: "Merkezi bir noktada yer alıyor. Ve ailelerin kullanımı için geliştirildi. Yani, aile konseptli bir proje. Güvenli bir yerde konumlandı. Kayalık bir zeminde ve iddialı bir üst düzey inşaat kalitesi kullanılarak inşa edildi. Projeyi İstanbulun gözde merkezlerinden Şişlide konumlandırdık. Üstelik, şehrin merkezinde bulunmasına rağmen gürültü ve kargaşadan uzak. Middleist çağdaş mimarisi, peyzajı, sosyal alanları gibi birçok özelliği ile farklılık taşıyan bir proje oldu. Şehrin merkezinde  olmasına rağmen her daire için iki araçlık otopark imkânı hazırladık.
Projede belirleyici bir diğer ilkeyi de site yaşamının gerekliliği üzerine kurduklarının altını çizen Yiğit, diğer yandan Middleist'ın İstanbul'daki yatırım amaçlı projeler arasında da son derece önemli bir pozisyonda bulunduğunu belirtti.

BEŞ FARKLI ÖDEME PLANI
Projenin dört blokta 182 konut olarak tasarlandığını belirten Yiğit,  alanları 126  ile 216  metrekare arasında değişen altı farklı plan tipinin olduğu Middleist'teki ödeme sistemlerine dikkat çekti. Satışa devam ettikleri 36 konut için beş farklı liste oluşturduklarını söyleyen Yiğit, Farklı bankalardan 60 ay ile 120 ay arasında kredi olanağı sağlıyoruz. Konutların yaklaşık  yüzde 75ine kadar sıfır faizle beş farklı ödeme tablosu geliştirdik" dedi.
Projedeki fiyatlar ara katlarda 585 bin ile 800 bin TL aralığında belirlenirken, dublekslerdeki fiyatlar ise 850 bin ile 1 milyon 100 bin rakamları arasında seyrediyor.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön