03 / 05 / 2024

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çeker ve Hakan İvgen ortaklığında kuruldu. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bozdağ tarafından kuruldu.

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Çeker ve Hakan İvgen ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Zemin mühendisliği, etüd, proje hizmetleri, danışmanlık ve inşaat taahhüt işleri, 2-Fore Kazık ve Mini Kazık gibi her türlü kazık çakma, Ankrajuygulamaları, Bulon uygulamaları, Derin temel uygulamaları, İksa sistem uygulamaları, püskürtme beton işleri, Jet Grout imalatı, zemin çivisi, zemin sondajları ile zemin ve kayanın iyileştirilmesi ile ilgili her türlü etüd, projelendirme ve uygulama işlerini yapmak, 3-Sınai yapılar, her türlü alt yapı, üst yapı, yol, baraj, ticarethane ve konut yapım işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ortadoğu Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; EYÜP SULTAN MAHALLESİ GÖRGÜLÜOĞLU SK.NO:18/2...