02 / 05 / 2024

ortahisar ekopark projesi

ortahisar ekopark projesi

Ortahisar Belediyesi tarafından bölgenin turizm potansiyelini geliştirmek ve doğal yaşam alanlarını artırmak için oluşturulan "Ekopark" tamamlanmak üzere.

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi! 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi... Tam 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor...

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon Ortahisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Ortahisar 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Ortahisar projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Ortahisar 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

Trabzon Ortahisar'daki ticari alanlar ihaleyle satıldı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi’nin ikinci etabındaki ticaret alanları düzenlenen ihaleyle satıldı. 61 dükkan ile 16 ofisin ihalesi açık artıma usulüyle gerçekleşti.

Karkamış Sulak Alanı 'Ekopark' projesi ile can bulacak!

Türkiye'deki ulusal öneme sahip 45 sulak alandan biri olan Karkamış-Nizip Taşkın Ovası Sulak Alanı için kapsamlı bir çalışma sonucunda "Ekopark Projesi" hazırlandı...

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında 32 bina yıkıldı!

Trabzon şehir merkezinde Ortahisar Belediyesi tarafından yürütülen Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında bölge içinde yer alan 32 binanın yıkım işlemlerine başlandı.

Trabzon Ortahisar yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçedeki yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Genç, Pazarkapı, Ekopark, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nden bahsetti.

ortahisar ekopark projesi Haberi

ortahisar ekopark projesi

Osmanlı padişahlarından Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in valilik yaptığı, Kanuni Sultan Süleyman'ın doğup büyüdüğü "şehzadeler şehri" olarak da bilinen Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen ekopark büyük oranda tamamlandı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla bir süre önce Ortahisar ilçesi Beşirli Mahallesi'nde temeli atılan proje kapsamında, 12 bin 300 metrekare üzerinde, endemik bitki türleri, yalın ayak yürüyüş yolları, arı oteli, ağaç ev, biyolojik mini göletler, dinlenme birimleri ve çocuk oyun sahalarının da bulunduğu çeşitli donatı alanları oluşturuluyor.


Yaklaşık 1 milyon 440 bin lira maliyetle tamamlanması öngörülen proje kapsamında, bölgenin turizmde daha da ön plana çıkartılarak, sosyal ve doğal yaşam alanlarının artırılması hedefleniyor.


- "Amacımız yaşanabilir alanları artırmak"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AA muhabirine yaptığı konuşmada, bölgede yeşil alanları artırmak için sürekli...