28 / 04 / 2024

ortahisar tsk arazileri

ortahisar tsk arazileri

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

Trabzon Ortahisar’da 70 bin konut ve iş yerine doğalgaz ulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde doğalgaz çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydederken, kapısına doğalgaz getirilen daire ve işyerlerinin sayısının 70 bin 18’e ulaştığını söyledi.

2B arazileri için son başvuru tarihi 7 Mart 2017!

Orman vasfını yitirmiş arazileri için, başvurmayanlara yeni bir hak tanındı. 7 Eylül'de açıklanan 6 aylık ek süre 7 Mart 2017 tarihinde bitecek. Ege Haber gazetesi yazarı Fadime Kuzu, Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin'le 2B arazileri ile ilgili bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...

Ortahisar, Akçaabat ve Beşikdüzü'nde kat artışına ret!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Ortahisar, Beşikdüzü ve Akçaabat'tan gelen kat artırımı taleplerini reddetti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, komisyon kararlarına ret oyu verdi.

Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi!

Başkan Dursun Özbek, üyelere “Yılda 40 milyon Euro faiz ödediklerini belirterek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi.

Trabzon Ortahisar Belediye Binası ihaleye çıkıyor!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı mahallesinde yapılması planlanan Ortahisar Belediye binasıyla ilgili bilgi verdi.

Yabancılara satılan tarım arazileri TBMM gündeminde!

Yabancı uyruklu özel ve tüzel kişilere satılan tarım arazileri mecliste konu oldu. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Trabzon Ortahisar'a 8.6 milyon TL'lik 33 yatırım yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ''Ortahisar’ımızda 8,6 milyon TL maliyetli 33 yatırımımızı tamamladık. 46 milyon TL maliyetli 6 ayrı yatırımımız süratle devam ediyor. 450 milyon TL bedelle 3 dev projemizde 2016 yatırım programımızdadır.''dedi.

Ortahisar'ın 25 mahallesinde yol betonlama çalışması tamamlandı!

Yüksek mahallelerde beton, merkezi mahallelerde asfalt çalışmalarına devam eden Ortahisar Belediyesi 2016 yılında toplamda 25 mahallede yol betonlama çalışmasını tamamladı.

2B arazileri için 6 ay ek süre verildi!

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, çıkan kanunla 2B alanlarında bulunan taşınmazların satışı veya ödeme süresinin 6 ay uzatıldığını söyledi. Köse, “2B arazisi bulunan vatandaşlarımız 6 ay içerisinde başvuru yaparak bu arazileri alabilecek” dedi.

Yalova TİGEM arazileri satıldı mı?

Yalova'da olası bir depremde çadırkent kurulacak yeşil alan kalmadı. 2 bin 900 dönümlük TİGEM arazileri ve belediyeye ait yeşil alanlar, imar planlarında yapılan değişikliklerle, satıldı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılacak!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç… 2014 yerel seçimleriyle beraber Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçildi. Yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen ilk günden itibaren hızlı bir şekilde ekibini kurdu ve koordineli bir yapıda çalışmalarını sürdürdü.

TSK'ya ait araziler ne olacak?

Darbe girişiminden sonra Başbakan Binali Yıldırım’ın “Askeri birlikler şehir dışına taşınacak” açıklamasının ardından dikkatler TSK’ya ait arazilere çevrildi. Uzmanlar, sivil toplum örgütleri uyarıyor: Buralar mutlaka yeşil alan olarak korunmalı.

NTepe Konutları Ortahisar yeni fiyat!

Hasselim İnşaat tarafından inşa edilen NTepe Konutları Ortahisar yeni fiyat listesi haberimizde mevcut. 7 blok halinde yükselen projede 116 adet konut bulunuyor.

ortahisar tsk arazileri Haberi

ortahisar tsk arazileri

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip hazine arazisinin devralınması amacıyla takas işlemlerinin yapılması için Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisince, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yetki verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Gümrükçüoğlu, söz konusu araziyi halkın ortak kullanımına sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken, “Kamu kurumlarımızla birlikte şehrimizi daha da güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Trabzon’un seyir terası olan bu güzel alanı da inşallah en kısa sürede halkımızın ortak kullanımına kazandıracağız”...