06 / 05 / 2024

ortak tasfiye halinde rimaks tekstil ticaret ve sanasi limited şirketi gaziosmanpaşa

ortak tasfiye halinde rimaks tekstil ticaret ve sanasi limited şirketi gaziosmanpaşa

Ayşe Tolga-Marsel Eskinazi çifti, beş yıllık evliliklerini bir boşanma protokolü imzalayarak noktaladı. Marsel Eskinazi boşandığı eşi Ayşe Tolga'ya aylık 3 bin 500 TL kira yardımı yapacak...

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

TMSF, İkizlerevim'in 4 adet aracını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tasfiye Halinde İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul A.Ş.’nin 4 adet aracını satışa çıkardı. İşte detaylar...

BDDK ve TMSF'den açıklama: 6 şirket daha devroldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yapılan açıklamada tasfiye halinde olan toplam 21 şirketten 6 tanesinin sözleşmelerinin, Katılım Evim ve İmece Evim’e devredileceği bildirildi.

Kooperatif tasfiyesi ne kadar sürer?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bizler, adına ‘tasfiye halinde’ sözcüğü eklenerek varlığını sürdüren bir konut kooperatifinde ev sahibiyiz. Tüm üyelerden işin 2 katından fazla ‘aidat’ adı altında para istiyor. Üye olmayanlar istenen parayı ödemek zorunda mıdır?' sorusunu yanıtladı.

Ortak alanların işgali halinde ne yapılabilir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''ortak alan işgali'' konulu soruyu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı... 

Emlak Bankası'nın aktif hale gelmesi yetkililerin elinde!

Tasfiye Halinde Türkiye Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın, "Emlak Bankası'nın faal hale gelip gelmemesi yetkililerin elindedir. Arzu ettikleri halde canlı hale gelir. Tertemiz bir tasfiye halindeki Emlak Bankası var" dedi.

Ortak tapuya haciz gelir mi?

Bir borçlunun borcunu ödememesi halinde, alacaklının icra yolu ile söz konusu borcun tahsilini aldığı işlem haciz işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Borçlu ile ortak olunan tapuya haciz gelir mi? Gelirse ne olur?

Emlak Bankası'ndan 14 ilde satılık 69 gayrimenkul!

Tasfiye halinde Türkiye Emlak Bankası A.Ş., 14 ilde toplam 69 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi, 12 Ocak 2016 tarihinde saat 10:30'da yapılacak...

Yooistanbul Ortaköy satılık ev!

Yooistanbul Ortaköy satılık ev fiyatları 950 bin dolardan başlıyor. 5 katlı 11 blok halinde inşa edilen projede daire teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Kentsel dönüşüm bina ortak karar protokolü nedir?

Bir binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli olarak ilan edilmesi halinde, yapı yıkılıyor. Peki, kentsel dönüşüm bina ortak karar protokolü nedir?

Yıldırım Belediyesi, Emirkoop ile ortak proje yapacak!

İdeal şehir Yıldırım hedefi doğrultusunda toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halinde olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ı hak ettiği yere taşımak için sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket ettiklerini söyledi.

İsmail Hakkı Edebali, dönüşümde ortak paydaş vurgusu yaptı!

İdeal şehir Yıldırım hedefi doğrultusunda toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halinde olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ı hak ettiği yere taşımak için sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket ettiklerini söyledi.

Konut kredisinde kefil tapuya ortak olur mu?

Kefilli konut kredisinde kefil tapuya ortak olur mu? Ortaklık durumunda kefilin ortak edildiği tapunun konut kredisi borcunun asıl borçlu tarafından ödenmesi halinde olur? Kefilin tapudaki ortaklığına nasıl son verilir?

ortak tasfiye halinde rimaks tekstil ticaret ve sanasi limited şirketi gaziosmanpaşa Haberi

ortak tasfiye halinde rimaks tekstil ticaret ve sanasi limited şirketi gaziosmanpaşa


Ayşe Tolga-Marsel Eskinazi çifti, beş yıllık evliliklerini bir boşanma protokolü imzalayarak noktaladı. İşte protokolde yer alan maddeler.


- Marsel Eskinazi, 6 ay süreyle boşandığı eşine aylık 3 bin 500 liradan toplam 21 bin lira kira yardımında bulunacak. Ödenecek tutar 21 bin lira olacak ve ödeme 6 ayın sonunda kesilecek.


- Ayşe Tolga, birlikte yaşadıkları evden ayrılacak.


- Eskinazi, kiralanacak evin eşyaları için maddi yardımda bulunacak.


- 3.5 yaşındaki kızlarının velayeti annede kalacak.


- Babası, kızı için her ay 3 bin lira iştirak nafakası ödeyecek, özel sağlık sigortası, bakıcı maaşı gibi giderlerini karşılayacak.


- Eskinazi, çocuğunu istediği zaman görecek.


- İki taraf da özel hayatla ilgili açıklama yapmayacak.


- Taraflar nafaka ve tazminat talebinde bulunmayacak.


Hürriyet...