04 / 05 / 2024

Ortaköy Viyadüğü bakım

Ortaköy Viyadüğü bakım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Sosyal yardım alanlara kara haber! Evde bakım yardımında yönetmelik değişti!

Evde bakım yardımı yönetmelik değişikliği tartışmalara neden oluyor! Yeni düzenlemelerle birlikte evde bakım yardımı alan vatandaşlar, karşılaştıkları zorluklar ve eleştirilere maruz kalıyor. Detaylar haberimizde! 

Devletten Evde Bakım Maaşı Alanlara Büyük Zam ve Destekler! Aylık Ödeme 6.000 TL Olacak!

Sevindirici bir haber daha var! Evde bakım maaşı alan kişilere yönelik büyük bir ikramiye verilecek ve bundan böyle aylık ödeme miktarı 6.000 TL olarak belirlendi. İşte tüm ayrıntılar...

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugüne kadar 94,2 milyar lira destek sağlandı!

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda şimdiye kadar 94,2 milyar TL evde bakım yardımı ödemesi gerçekleştirildi.

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

BİM’de bahar indirimleri başladı! Yüz bakım kremi 74,50 TL’ye, şampuan 45 TL’ye, parfüm 59,50 TL’ye düştü!

BİM Market’in 9 Mayıs tarihinden itibaren indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşteriler için paylaşılırken, yüz bakım kremi 74,50 TL’ye, şampuan 45 TL’ye, parfüm 59,50 TL’ye düştü. İşte BİM 9 Mayıs fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

BİM’de Vernel Max 49,50 TL’ye, yüz bakım kremi 32,50 TL’ye, şampuan ve saç krem seti 75 TL’ye çakıldı! 7 Mart 2023...

BİM’in büyük ses getirecek 7 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de Vernel Max 49,50 TL’ye, yüz bakım kremi 32,50 TL’ye, şampuan ve saç krem seti 75 TL’ye düştü.  İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Ortaköy Viyadüğü bakım Haberi

Ortaköy Viyadüğü bakım


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu)  bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Çalışmalar süresince sürücüler  alternatif güzergahları kullanacak. 


Birinci etap çalışmalar  Avrupa- Anadolu yönünde başlayacak, 22-30 Ocak tarihleri arasında tamamlanacak. İstanbul trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için, çalışmalar gece 00.00 ile sabah 05.00 arasında gerçekleştirilecek. Çalışma saatlerinde Yıldız katılımından Boğaz Köprüsü bağlantısı  ulaşıma kapatılacak. Çalışma süresince trafik akışı Barbaros Bulvarı üzerinden Zincirlikuyu katılımından sağlanacak.


Çalışmanın ikinci etabı ise 30 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Anadolu-Avrupa yönünde olacak. Çalışma süresince trafik akışı Zincirlikuyu Kavşağı'ndan sağlanacak.

 Çalışmalar sırasında bakım ve onarım yapılan derzler üzerine hız kesici kasisler konulacak. Tüm sürücülerin çalışma yapılan bölgede trafik işaretlerine ve hız limitlerine uymaları gerekmektedir.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen...