05 / 05 / 2024

Oryapark daire tipleri

Oryapark daire tipleri

Daire büyüklüklerinin 81 metrekareden başladığı proje toplam 526 tane daireden oluşuyor. Oryapark Ümraniye Rezidans fiyat listesine göre 1+1 dairelerde 593 bin 908 TL' den başlıyor.

Daire Kartal'da beklenen konut tipleri satışta!

Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ın beklenen daire tipleri, ‘Yüzde 0.70 faiz’ ve ‘Yarısını teslimde öde’ kampanyalarıyla satışa çıktı. Yeni satışa açılan dairelerde fiyatlar 279.000 TL’den başlıyor.

Oryapark satış ofisi!

Oryataş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 81 metrekareden başlıyor. Proje 526 tane daireden oluşuyor. Oryapark satış ofisi telefon numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi.

Ümraniye Oryapark ne zaman teslim?

İstanbul Ümraniye'de yükselen projede daire tipleri 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede 526 tane daire yer alıyor. Peki Ümraniye Oryapark ne zaman teslim?

Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Ataşehir ve Çekmeköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklık bulunuyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul ne zaman teslim?

Oryapark İstanbul güncel fiyatları!

Toplam 526 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Oryapark İstanbul güncel fiyatları 471 bin TL'den başlangıç göstererek satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Oryapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyatları!

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyatları 5.200 TL’den başlıyor. Toplam 526 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklık bulunuyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Oryapark İstanbul Residence satılık daire!

Oryapark İstanbul Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle tasarlandı. Oryataş İnşaat imzasıyla yükselen projede toplam 526 adet daire bulunuyor.

Oryapark İstanbul Residence satılık!

Oryapark İstanbul Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 1. ve 30. katları arası satışa sunulan proje 471 bin TL'den başlıyor. Proje Oryataş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Oryapark 203 Residence satılık daire!

Oryapark 203 Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. 36 katlı 2 rezidans bloğuyla inşa edilen projede lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark daire tipleri Haberi

Oryapark daire tipleri

Toplam 526 tane daireden meydana gelen projede fiyat listesi evlerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje 36 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.


Oryapark daire tipleri

Projedeki konutlar 1 oda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Oryapark Ümraniye ev alanları

Konut büyüklükleri 81 metrekareden başlayıp 238 metrekareye kadar yükseliyor.


İstanbul Oryapark ortak alanları

Projede sosyal donatı olarak açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, club lounge, spor sahası, parti odaları ve kids club, premium lounge, açık/kapalı otopark bulunuyor.


Oryapark İstanbul hangi firmanın imzasıyla yükseliyor?

Proje Oryataş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Oryapark Evleri ne zaman teslim?

Daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.



Ümraniye Oryapark ödemeleri

Ödeme seçenekleri kapsamında 60 ay vadede vade farksız...