19 / 05 / 2024

ORYAPARK İstanbul tanıtılıyor

ORYAPARK İstanbul tanıtılıyor

Orya Holding bünyesindeki ORYATAŞ’ın gayrimenkul sektöründeki en önemli yatırımlarından biri olan ORYAPARK İstanbul'un lansamanı düzenleniyor. Lansman 6 Nisan Pazartesi günü saat 09:30'da Crown Plaza ORYAPARK Hotel'de yapılacak.

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Ziraat Bankası, yeni kampanya duyurusu yaptı! Bankart'ı olanlar hemen göz atsın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!..İşte ayrıntılar...

Büyükyalı İstanbul Almanya’yı iyi yaşamla tanıştırıyor!

Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta gerçekleştirilen “Evim Türkiye Fuarı” ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcıları “iyi yaşam”la tanıştırıyor. 

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Yüzyılın projesi Kanal İstanbul!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul, yüzyılın projesi olarak tanıtılıyor. Dev projede 7 bin kişinin çalışması planlanıyor. 

Dap Yapı İzmirle sizin hikayeniz şimdi başlıyor!

14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabilen Bornova Dap İzmir Evleri, İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılıyor..

Emlak Konut Kuzey Yakası fiyat bilgisi 2018!

10 blok olarak dizayn edilen Kuzey Yakası Ticarileri "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla tanıtılıyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 18 kilometre mesafede yükseliyor..

Bodrum'un gayrimenkul sektörü Ruslara tanıtılıyor!

Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da bin Rus yaşıyor. Bodrum'un gayrimenkul piyasası Ruslara tanıtıldı. 

Yedikule Cer İstanbul nerede?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul projesi satışa çıktı. İstanbul'un Yedikule bölgesinde yükselen proje "Nesilden nesile aktarılacak paha biçilemez bir eser" olarak basına tanıtılıyor. 

Winlife'ta 1+1'ler 316 bin TL'den başlıyor!

Winlife projesi Hak Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. 142 daire ve 12 ticari üniteden oluşan proje  ''Hayatın kazananı siz olun'' sloganıyla tanıtılıyor. 

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor!

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor sloganıyla tanıtılıyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen İzmir Biva Tower'da 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuluyor. 

Motto İstanbul'da 55 bin lira peşinatla! Hayal değil, gerçek!

Hemen teslim edilen Motto İstanbul projesinde 55 bin lira peşinat ile home-ofis sahibi olunabiliyor. Proje "Hayal değil, gerçek" sloganıyla tanıtılıyor.

ORYAPARK İstanbul tanıtılıyor Haberi

ORYAPARK İstanbul tanıtılıyor

İstanbul’un yükselen değeri Ümraniye’de yepyeni bir yaşam merkezi inşa ediliyor: “ORYAPARK İstanbul” için geri sayım başladı. Orya Holding bünyesindeki ORYATAŞ’ın gayrimenkul sektöründeki en önemli yatırımlarından biri olan projenin lansmanına ORYATAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı katılacak. 


Tarih: 06 Nisan Pazartesi

Yer: Crown Plaza ORYAPARK Hotel, Ümraniye

Küçüksu Caddesi No:58-Yaman Evler Mh.-34768 Ümraniye-Türkiye


Program: 09:30 – 10:30 Karşılama ve kahvaltı

10:30 – 11:30...