29 / 04 / 2024

ösan raporları

ösan raporları

‘Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ Mayıs 2019 verilerine göre, sanayi faaliyetleri yılın sezon başlangıcı olan Mayıs ayını da durağan geçirirken, ihracatta önemli bir artış yaşandı...

Konya'daki yurt kazası davasında bilirkişi raporları kafa karıştırdı!

AĞUSTOS 2008’de Konya’nın Taşkent ilçesine bağlı Balcılar beldesinde kaçak bir yurt binası çöktü. Raporların tamamı birbirleri ile çelişti. Savcı son celsede, 11 sanıktan 7’si için berat 4’ü için ceza istedi. Son kararı mahkeme verecek.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. 15 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. açıldı!

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Marazlar İnşaat Otomotiv Metal Elektro.Danış.Yapı Malz.Dek.Proje Taah.Ve İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Marazlar İnşaat Otomotiv Metal Elektro.Danış.Yapı Malz.Dek.Proje Taah.Ve İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Nejmi Kalkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Ata GYO gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla Şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin değerleme raporlarını yayınladı. İşte Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı açıklamaları...

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 1 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 1 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 2 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 2 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da açıldı.

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi, Osman Çelik Şube Müdürlüğü'nde 110 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Tuzla'da açıldı.

Isısan yeni bir marka yaratmayı hedefliyor!

Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde.

ösan raporları Haberi

ösan raporları

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Mayıs 2019 sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks’te şu bilgiler yer aldı: Beklenen canlılığın yaşanmadığı ve endekslerin durağan kaldığı Mayıs ayında, İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi bir önceki aya göre 0,63 puan geriledi. 2018 yılı Mayıs ayından itibaren gerileyen Bileşik Endeks, Mayıs 2018’e göre 23,17 puan düşüş gösterdi.

Faaliyetlerde canlanma için mevsimsellik de yeterli olmadı

Mevsimselliğin etkili olmadığı faaliyetler, geleneksel olarak en canlı olan Mayıs ayında durağan kaldı. Alt faaliyet gruplarında ise farklı eğilimler yaşandı. İhracat tarafında önemli bir artışın yaşandığı Mayıs ayında, bu artış genel Faaliyet Endeksini de destekledi. İçerideki faaliyetler ise durağan kaldı. Faaliyetlerde “bekle-gör” dönemi oluştuğu görüldü.

Yurtiçi satışların azaldığı Mayıs ayında ihracatta...