30 / 04 / 2024

OSB yönetim sorunları

OSB yönetim sorunları

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici OSB'lerin yönetimine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ekici sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sordu.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

OSB'lerin yapılaşma ve yönetim sorunları TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici OSB'lerin yönetimine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ekici sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sordu.

Nilüfer OSB yönetim binasının temeli atıldı!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının temeli atıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, yeni binanın önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren sanayicilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak amacıyla Organize sanayi bölgeleri kuruluyor. Organize sanayi bölgelerinde yönetim kurulunun oluşturulması gerekiyor. Peki, OSB yönetim kurulu seçimi nasıl yapılır?

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Mehmet Ceylan: Dönüşümden istifade edenler yerel yönetim ve müteahhitler!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, yüksek emsal artışlarıyla dönüşümden istifade eden yerel yönetim ve müteahhitler olduğunu söyledi. 3'üncü'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde dönüşüm sorunları masaya yatırıldı.

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci istifa etti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. İşte Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan KAP'a yapılan açıklama...

Tahsin Kabaali: Antakya OSB'nin yatırım alanı iki kat büyüyecek!

Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, tüm borçlarını kapattıklarını belirterek, “Hızla altyapı yatırımlarına başlayacağız. 2016 sonuna kadar 100 hektarlık genişleme alanı ile bölgemizi 2 kat büyütmeyi hedefliyoruz” dedi

Ortaklar OSB yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştı!

Ortaklar OSB 5 yılda Türkiye'nin önde gelen markalarının akınına uğradı. Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştıklarını ve 2015 yılı sonuna kadar Ortaklar OSB'nin tamamının dolacağını söyledi.

OSB yönetim sorunları Haberi

OSB yönetim sorunları



CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici OSB'lerin yönetimine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ekici sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sordu.


Ekici önergesinde "Ülkemizde organize sanayi bölgeleri (OSB) sanayinin gelişini ve bölgesel dengeli kalkınmanın sağlanması açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle OSB'lerin yapılaşma ve yönetim sorunlarının ivedilikle giderilmesi gerekmektedir." diyerek 5 soru sordu.


Ekici'nin soruları


1. Türkiye'de kaç organize sanayi bölgesi vardır?


2. Her bir organize sanayi bölgesinin parsel sayısı nedir?


3. Her parseldeki yapılaşma oranları nedir?


4. Genel Kurul'a geçmeyen organize sanayi bölgeleri hangileridir?


5. Sanayi Odaları ile Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından yönetilen organize sanayi bölgelerinden hangileri Genel Kurul'a...