19 / 07 / 2024

oska grup projeler

oska grup projeler

Oska Grup'un Gaziantep projesi olan Kule Residance, çamaşır yıkama odaları, ütü odaları, bayan öğrenciler için etüt odaları, cafeterya, restorant ve kuaför gibi özellikleri ile dikkat çekiyor

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler inşa etmeye devam ediyor. Birbirinden özel projelere imza atan firma fark yaratıyor. 

Yıldırım Grup, Ankara'da projelerine devam ediyor!

Ticari hayattaki yılların tecrübesini, birbirinden özel projelerle hayata geçiren Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler üretmeye devam ediyor. 

Ortadoğu Grup'tan 8 yeni proje!

Ortadoğu Grup, İstanbul'un değerlenen bölgelerinde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Toplamda 3 bin 200 konutun yer alacağı projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

Ortadoğu Grup 2017'de 6 yeni projeye başlayacak!

İstanbul’un dört bir yanında orta ve üst gelir grubuna yaptığı inşaat projeleriyle tanınan Ortadoğu Grup, 2017 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam edecek.

STK Grup'tan yeni projeler geliyor!

İnsanların artık sadece konut değil yaşam alanı satın aldığını söyleyen STK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Morkoç günümüzde insanların yaşadıkları yer konusunda daha bilinçli olduğunu belirtti.

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

oska grup projeler Haberi

oska grup projeler



Oska Grup Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kaygın, son yıllarda Gaziantep’te hayata geçirilen projelerden biri olan Kule Residance’i Gaziantep’te öğrenim gören bayan öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak geliştirdiklerini söyledi.


Kule Residance’in lokasyonu itibariyle çok özel bir konumda bulunduğunu anlatan Kaygın konu ile ilgili şu şekilde yorumda bulundu:


Gaziantep’in cazibe merkezi Karataş’ta önümüzdeki aylarda hayata geçireceğimiz Kule Residance, Gaziantep Üniversitesi, Zirve Üniversitesi ve Gazikent Üniversitesi’ne de mesafe olarak çok yakın. Otobüs, minibüs ve tramvay gibi ulaşım araçlarının önünden geçtiği bir alanda kurulan ve kent merkezine de 15 dakikalık bir uzaklıkts olsun Kule Trsidance, ayrıca Oska AVM'ye bitişik. Residance'ımızda bayan öğrencilerin rahatı için her türlü konfor en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Kule Residance, modern odaların yanı sıra, öğrencilerin sakin bir ortamda rahatça...