13 / 05 / 2024

Kule Residance, Gaziantep'te bayan öğrencilere hitap ediyor!

 Kule Residance, Gaziantep'te bayan öğrencilere hitap ediyor!

Oska Grup'un Gaziantep projesi olan Kule Residance, çamaşır yıkama odaları, ütü odaları, bayan öğrenciler için etüt odaları, cafeterya, restorant ve kuaför gibi özellikleri ile dikkat çekiyor





Oska Grup Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kaygın, son yıllarda Gaziantep’te hayata geçirilen projelerden biri olan Kule Residance’i Gaziantep’te öğrenim gören bayan öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak geliştirdiklerini söyledi.


Kule Residance’in lokasyonu itibariyle çok özel bir konumda bulunduğunu anlatan Kaygın konu ile ilgili şu şekilde yorumda bulundu:


Gaziantep’in cazibe merkezi Karataş’ta önümüzdeki aylarda hayata geçireceğimiz Kule Residance, Gaziantep Üniversitesi, Zirve Üniversitesi ve Gazikent Üniversitesi’ne de mesafe olarak çok yakın. Otobüs, minibüs ve tramvay gibi ulaşım araçlarının önünden geçtiği bir alanda kurulan ve kent merkezine de 15 dakikalık bir uzaklıkts olsun Kule Trsidance, ayrıca Oska AVM'ye bitişik. Residance'ımızda bayan öğrencilerin rahatı için her türlü konfor en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Kule Residance, modern odaların yanı sıra, öğrencilerin sakin bir ortamda rahatça ders çalışmaları için etüt odaları, cafeterya, restorant, kuaför, çamaşır yıkama ve ütü odası gibi onların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak birçok özelliği bünyesinde taşıyor.


Gaziantep için önemli proje


İbrahim Kaygın, Karataş’ta yükselen yeni projesi Kule Residance’ta ön kayıtların başladığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:


Gaziantep’in en gözde semtlerinden Karataş’a değer katan en etkileyici projelerden biri olan Kule Residance, muhteşem manzarasıyla Gaziantep’te öğrenim gören bayan öğrencilere yüksek konfor sunuyor. Daha önce Karataş’ta hayata geçirdiğimiz birçok proje ile Karataş'a farklı bir ivme kazandırdığımıza inanıyoruz. Oska Grup olarak yeni projemiz Kale Residance, merkezi konumunun yanı sıra teknolojik alt yapı ve sunduğu konfor ile Gaziantep'in en etkileyici projeleri arasında gösterilebilir.


19 kat ve 350 daire bulunuyor


Kule Residance’ın bayan öğrenciler için yeni bir yaşam alanı olduğuna da işaret eden Kaygın, “Gaziantep’te öğrenim gören bayan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu bütün ayrıntılara cevap verecek özelliklere sahip olan, yaklaşık 5 bin 544 metre kare arazi üzerine konumlanan Kule Residance, 19 kat ve 350 daireye sahip olup ayrıca cafeterya, restorant ve kuaför gibi çok sayıda farklı ünitelerden oluşuyor. Kule Residance’ta 31 ve 45 metre kare olmak üzere iki tip odaların yanı sıra 96 ve 98 metrekareden oluşan iki tip 1+1 ve 108 metrekarelik lüks daireler bulunuyor. Kule Residance’ta ayrıca bayan öğrencilerin diledikleri zaman yararlanabileceği, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, buhar odası bulunuyor" dedi.


Hürriyet



Geri Dön