28 / 04 / 2024

Yenikent Konakları Gaziantep'te inşa ediliyor!

Yenikent Konakları Gaziantep'te inşa ediliyor!

Gaziantep'te, şehrin gürültüsünden uzak bir bölgede yaptırılan A tipi villaların yer aldığı Yenikent Konakları projesi, sakinlerine olağanüstü bir yaşam vaat ediyor. Gaziantep'in cazibe merkezi olması bekleniyor...



Gaziantep'te, şehrin gürültüsünden uzak bir bölgede yaptırılan A tipi villaların yer aldığı Yenikent Konakları projesi, sakinlerine olağanüstü bir yaşam vaat ediyor.


Gaziantep'te 430 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Yenikent Konakları'nda tapu dağıtımı devam ediyor. 303 adet A tipi villanın 5 yıldızlı konforuyla göz kamaştırdığı Yenikent Konakları'nın sosyal donatı alanları ve çevre düzenlemesiyle Gaziantep'in cazibe merkezi olması bekleniyor. 


YÜZDE 80'İ 

Yenikent Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Müslim Ozarslan, 2011 yılında yapımına başlanan villaların büyük ilgi gördüğünü ve satışların yüzde 80 oranlarında olduğunu söyledi. 62 adet villanın tapu teslimini yaptıklarını kaydeden Ozarslan, tapu teslim işlemlerinin devam ettiğini ifade etti. Ozarslan, villaların daha önce 36 ay vadeli satıldığını, ancak yoğun talep nedeniyle artık peşin satışa döndüklerini belirtti. 


ÖZEL BİR YAŞAM 

1983 yılından bu yana inşaat sektöründe önemli projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Ozarslan, "Sektörde Anzaf Grup, Tuşpa Yapı ve Tuşpa İnşaat adlarıyla yer aldık. En önemli projelerimizden birisi Kayseri Kadir Has Stadyumu'dur. Bunun yanı sıra birçok okul, hastane, park ve köprü inşaatı gerçekleştirdik. İnşaat alanındaki tecrübemizle YNK İnşaat olarak Yenikent Konaklarına başladık. Her şey tüm detaylarıyla projelendirildi ve burayı çok özel bir yaşam yeri haline getiriyoruz" dedi. 


5 YILDIZLI KONFOR 

Villaların iç ve dış dizaynı, çevre düzenlemesi konusunda üst düzey teknikler kullanıldığını ifade eden Ozarslan, "Her villanın 950-1200 metrekare alanı var. Önünde geniş bahçesi bulunuyor. 411 metrekare oturum alanı var. Kapalı otoparkı, ısı yalıtımı, dayanıklılığı ve diğer tüm özellikleriyle 3 kat şeklinde inşa edilen villalarımız büyük ilgi görüyor. Örnek dairemiz ziyaretçilerimize açık" diye konuştu. 


TASARIMI ÇOK FARKLI 

Yenikent Konaklarının sosyal donatı, eğlence merkezi ve çevre düzenlemesi açısından da çok farklı bir şekilde dizayn edildiğini vurgulayan Ozarslan, "Güneydoğu'nun en büyük açık havuzunu yaptık ve şuan hizmette. 2 adet kapalı yüzme havuzu, restaurant, sağlık ocağı, cami, okul öncesi eğitim, çocuk oyun alanları, parklar, eczane, market, kuaför, oto yıkama, halı saha, basketbol sahası, tenis kortu ve diğer tüm donatılar yer alacak. Bunların yanı sıra 7 bin metrekare büyüklüğünde gölet ve 600 metre uzunluğunda şelale ile hayallerin ötesinde bir yaşam merkezi kuruyoruz" diye konuştu. 



Sabah Güney 




Geri Dön