28 / 04 / 2024

Üzümlü Evleri Erzincan'da inşa ediliyor!

Üzümlü Evleri Erzincan'da inşa ediliyor!

İlçenin tarihi dokunu yansıtan, modern bir mimariyle Üzümlü'ye 550 konutluk Villa Kent Projesi ve 200 konutluk Üzümlü Geyikli Tarımköy Projesi inşa ediliyor. Üzümlü Evleri 2014'te teslim edilecek



Üzümlü, Erzincan'ın marka ilçesi, olma yolunda büyük bir adım atıı.''Erzincan'ın Dinlenme Yaşam Merkezi Üzümlü'' sloganı ile hazırlanan özgün mimarili villa kent projesi tüm Erzincanlılardan yoğun talep gördü.İlk etapta 550 adet Villa Tipi Üzümlü Evi ve 200 adet 3+1 tek katlı Üzümlü Evi  TOKİ  ile yapılan protokol çerçevesinde 2014 yılında bitirilerek hak sahiplerine teslim edilecek.


Erzincan'ın parlayan yıldızı


Villa Tipi Üzümlü Evleri 500 metrekare alan üzerinde bahçeli, 146 metrekare oturma alanı ile müstakil dubleks olarak tasarlandı. Üzümlü Geyikli Tanmköy Projesi ile, bin metrekare arsa üzerinde 100 metrekare kullanım alanı olan 3+1 müstakil 200 adet Üzümlü Evleri TOKİ tarafından 180 ay vade üe satışa sunuldu. Başkan Sertadım, "Üzümlü üçemizi TOKİ ile elele vererek Erzincan'ın parlayan yıldızı yapıyoruz. Ev sahibi olan vatandaşlarımızın mutluluğunu görmek, ilçemizin gelişimine katkıda bulunmak bizi çok mutlu ediyor" dedi. 


ÜZÜMLÜ Belediyesi hizmet kalitesini artırmak icln araç parkına dev yatırım yaptı, ihtiyaçlar kapsamında 10 adet yeni araç ve is makinesi belediyenin araç parkına katıldı. Başkan Sertadım, 2 milyon TL'ye mal olan yeni araç ve is makinelerinin hiçbir kredi kullanılmadan ve borçlanılmadan belediyenin öz kaynaklan İle nakit olarak alındığını belirterek, "Güçlenen makine parkıyla zamandan ve isçilikten tasarruf edilerek ilce halkına cok daha etkin hizmet verilecek" dedi. Alınan araçlar şunlar: Greyder, ekskavatör, kazıcı yükleyici, forklift, kamyon, tam donanımlı kanal açma aracı, cöp kamyonları, tam donanımlı cenaze aracı ve 4x4 arazi hizmet taşıtı. 


KALDIRIMLAR ANDEZİT TAŞIYLA KAPLANIYOR 


ZAMANLA aşınmış ve kullanılamaz hale gelen kaldırımlar daha modern ve estetik görünmeleri için Üzümlü Belediyesi andezit tas kesme fabrikasında islenen andezit taslarla kaplanmaya başlandı. 


Star Ek


Geri Dön