13 / 05 / 2024

Villa Tipi Üzümlü Evleri

Villa Tipi Üzümlü Evleri

İlçenin tarihi dokunu yansıtan, modern bir mimariyle Üzümlü'ye 550 konutluk Villa Kent Projesi ve 200 konutluk Üzümlü Geyikli Tarımköy Projesi inşa ediliyor. Üzümlü Evleri 2014'te teslim edilecek

Milli Eğitim Bakanlığı LGS örnek soruları yayımladı...

Milli Eğitim Bakanlığı, tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacı ile hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımladığını açıkladı. İşte haberin ayrıtıntıları...

Villa Lavin yarısı peşin, yarısı 12 ay vade farksız taksitle satışta! Yeni proje! 

Villa Lavin projesinde yer alan villalar yarısı peşin, yarısı 12 ay vade farksız taksitle satışa sunuldu. Peki Villa Lavin'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Sylvana İstanbul satışa çıktı! Yeni proje! 

Sylvana İstanbul projesinde villa satışları başladı. Projede 232 adet 4+1 villa tipi yer alıyor. İşte ayrıntılar...

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5+1 villa tipi konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

130 bin TL'ye 100 metrekare prefabrik ev fırsatı!

Konut fiyatlarının artması ile birlikte prefabrik evler önemli bir seçenek haline geldi. Bu kapsamda prefabrik ev yaptırmak isteyenler maliyet araştırması yapıyorlar. Peki, villa tipi bir prefabrik ev yaptırmanın maliyeti ne kadar? İşte tüm merak edilenler..

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Villa Tipi Üzümlü Evleri Haberi

Villa Tipi Üzümlü Evleri

Üzümlü, Erzincan'ın marka ilçesi, olma yolunda büyük bir adım atıı.''Erzincan'ın Dinlenme Yaşam Merkezi Üzümlü'' sloganı ile hazırlanan özgün mimarili villa kent projesi tüm Erzincanlılardan yoğun talep gördü.İlk etapta 550 adet Villa Tipi Üzümlü Evi ve 200 adet 3+1 tek katlı Üzümlü Evi TOKİ ile yapılan protokol çerçevesinde 2014 yılında bitirilerek hak sahiplerine teslim edilecek.


Erzincan'ın parlayan yıldızı


Villa Tipi Üzümlü Evleri 500 metrekare alan üzerinde bahçeli, 146 metrekare oturma alanı ile müstakil dubleks olarak tasarlandı. Üzümlü Geyikli Tanmköy Projesi ile, bin metrekare arsa üzerinde 100 metrekare kullanım alanı olan 3+1 müstakil 200 adet Üzümlü Evleri TOKİ tarafından 180 ay vade üe satışa sunuldu. Başkan Sertadım, "Üzümlü üçemizi TOKİ ile elele vererek Erzincan'ın parlayan yıldızı yapıyoruz. Ev sahibi olan vatandaşlarımızın mutluluğunu görmek,...