14 / 05 / 2024

Osman Alan

Osman Alan

Osay Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te, 800 bin TL sermaye ile Bahçelievler'de, Osman Alan ve Aydın Uludağ ortaklığında kuruldu.

Konut alan da kiralayan da kalmadı: 6 ay önce 25 bin TL olan ev, şimdi 15 bin TL'ye düştü!

Konut fiyatlarındaki son durum, hem yeni ev alacaklar hem de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 152,8 bin takipçili Triger Osman isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "Konut alan da kiralayan da kalmadı" dedi. İşte o paylaşım...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Güngören Gençosman'daki rezerv alanın imar planı değişikliği askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 560 Ada, 3 Parseli Kapsayan Rezerv Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Osman Nuri Ekim'den Akçaabat Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 23 bin metrekare üzerine kurulan Millet Bahçesi'ne vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, millet bahçesinin önemli bir sosyal alan olacağını belirtti...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Rize Dolgu Alanı'ndaki 2 bin 700 konutun yenilenmesi gerekiyor!

Cevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, risk altındaki dolgu alanını inceledi.

Osman Alan Haberi

Osman Alan

Osay Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 800 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, Osman Alan ve Aydın Uludağ ortaklığında kuruldu.


Osay Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3 - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...