30 / 04 / 2024

Osman Belen

Osman Belen

Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, “Vodafone Arena’da uyguladığımız hibrit çimi Adana stadı için de uygulayacağız” dedi

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı arasına yeni bisiklet yolu!

Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden 6.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek..

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Osman Belovacıklı kimdir?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kimdir? Osman Belovacıklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Belovacıklı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Belovacıklı...

Osman Sargın kimdir?

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kimdir? Osman Sargın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Sargın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Sargın..

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Osman Beşel: Tonya'da su sorununu çözeceğiz!

30 Mart 2014'te yerel seçimlerde yeniden Tonya Belediye Başkanı makamı için seçilen Osman Beşel, ilçeyi bir adım ileriye taşıyacak olan vizyonel projelere imza atacaklarını söyledi...

Osman Ayık: Turizmde 2023 hedeflerini 2018'de yakalarız!

Kıyı turizminde yakalanan dinamizmin İç Anadolu'ya da taşımak için çalıştıklarını vurgulayan TUROFED Başkanı Osman Ayık, şunları anlattı: "Türkiye'ye gelen turistin yüzde 60'ı kıyılara gidiyor, dedi...

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Çetin Osman Budak: Turizme ruble darbe vuruyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya’nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya’yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

Osman Tural kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu. Peki, Osman Tural kimdir? İşte PTT Genel Müdürü Osman Tural..

Osman Genç kimdir?

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç kimdir? Osman Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Genç..

Osman Belen Haberi

Osman Belen

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Adana'da yapımı devam eden spor tesislerde incelemelerde bulundu. 33 bin kişi kapasiteli yeni statta incelemelerde bulunan Türk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak ile yüklenici firmanın ortaklarından İsmail Ilgaz, Bayram Albayrak, Proje Mimarı Bünyamin Derman ile Proje Koordinatörü Osman Belen'den detaylı bilgi aldı.


BÜTÜN TAKIMLARIN TERCİHİ

Türk ayrıca "Nem ve güneşin Adana'da yüksek olmasından dolayı çim ekim gerçekleştirilmeden önce stadın tabanına hava kanalları ve soğutma sistemi yerleştirilecek, daha sonra hibrit çim ekimine geçilecek. Bu çim güçlendirilmiş doğal çim olarak tanımlanıyor. Futbolcuların sakatlık problemlerini yüzde 70 daha az yaşadığı bir çim türü, Dünya Kupasıv e Avrupa Şampiyonası gibi önemli turnuvalardaki statlar için kullanılan çim türü, Vodafone...