30 / 04 / 2024

Osman Zolan Sarayköy yatırımlarını anlattı!

Osman Zolan Sarayköy yatırımlarını anlattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçenin saray gibi olacağını söyledi. Sarayköy ziyaretine, Ahmetli mahallesiyle başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti




Denizli Sarayköy'de devam eden yatırım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçenin saray gibi olacağını söyledi. Sarayköy ziyaretine, Ahmetli mahallesiyle başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti. Ahmetli'nin ardından Tosunlar, Sığma, Duacılı ve Beylerbeyi mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, Sarayköy merkezde ise büyükşehir belediyesinin yaptığı sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. 2 bin ton asfaltın döküldüğü Hasköy caddesi ve 2 bin 200 ton asfaltın döküldüğü Babadağ caddesindeki çalışmaları inceleyen Zolan, Hasköy'de bir süre asfalt serme makinesi de kullandı.


"Bu bir başlangıç"

Başkan Zolan, Sarayköy'ün her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, "Sarayköy saray gibi olacak. Sarayköy'ü her yeriyle güzel hale getireceğiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı inşaatının başladığını da hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Sarayköy'de sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemesi, kilit parke taşları ve parklarımızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sarayköy'e hizmet akmaya devam ediyor. Bu bir başlangıç. İnşallah hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.




Yeni Asır


Geri Dön