30 / 04 / 2024

Sarayköy yatırımları 2015

Sarayköy yatırımları 2015

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçenin saray gibi olacağını söyledi. Sarayköy ziyaretine, Ahmetli mahallesiyle başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Kamu yatırımlarının tamamlanma süresi 3,8 yıla indi!

2018 Yılı Bütçe Sunuş Kitapçığına göre, kamu yatırımlarının tamamlanma süreleri 2002 yılındaki 8,5 yıldan bu yıl itibarıyla 3,8 yıla geriledi..

Ekonominin büyümesinde inşaat yatırımlarının çok büyük payı var!

Bu yılın ilk yarısındaki ekonomik büyümede inşaat yatırımlarının çok büyük payı var. İnşaat yatırımları olmasaydı ilk çeyrekteki büyüme yüzde 3,7 ve ikinci çeyrekteki büyüme ise sadece yüzde 1,4 olacaktı.

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Hakan Ertaç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Gayrimenkul sektöründe öğrencilere yönelik yatırımlar artacak!

Öğrencilerin kiralık ev bulma telaşına girdi. Yurt projelerini hizmetle zenginleştirilmiş bir gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyen Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit, öğrencilere yönelik yatırımların artacağını söyledi.

Çin inşaat yatırımlarıyla büyüdü!

Ulusal İstatistik Bürosu verilerine göre, Çin ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 6.9 büyüdü. Ekonomideki büyümeye inşaat yatırımlarının etkisi olduğu düşünülüyor.

Bozüyük'e kent yatırımları devam ediyor!

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden ve kavşak noktalarından biri olan Bozüyük’e hükümet yatırımları hız kesmeden tüm hızıyla devam ediyor.

Dış yatırımların yüzde 28’i gayrimenkul işlerine gitti!

Türk yatırımcıların dışarıda da gayrimenkule ilgisinde artış var. İlk 4 ayda yurtdışında yapılan doğrudan yatırımların yüzde 28’i gayrimenkule gitti.

Türkiye'ye Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay!

QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Al Meer, "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor" dedi.

Sarayköy yatırımları 2015 Haberi

Sarayköy yatırımları 2015


Denizli Sarayköy'de devam eden yatırım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçenin saray gibi olacağını söyledi. Sarayköy ziyaretine, Ahmetli mahallesiyle başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti. Ahmetli'nin ardından Tosunlar, Sığma, Duacılı ve Beylerbeyi mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, Sarayköy merkezde ise büyükşehir belediyesinin yaptığı sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. 2 bin ton asfaltın döküldüğü Hasköy caddesi ve 2 bin 200 ton asfaltın döküldüğü Babadağ caddesindeki çalışmaları inceleyen Zolan, Hasköy'de bir süre asfalt serme makinesi de kullandı.


"Bu bir başlangıç"

Başkan Zolan, Sarayköy'ün her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, "Sarayköy saray gibi olacak. Sarayköy'ü her yeriyle güzel hale getireceğiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı inşaatının başladığını da hatırlatan Başkan...