06 / 05 / 2024

Osman Boyraz akp

Osman Boyraz akp

Harita Yüksek Mühendisi Osman Boyraz, AKP İstanbul 1 Milletvekili Adayı oldu. Peki, Osman Boyraz kimdir? Osman Boyraz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Boyraz...

Osman Boyraz kimdir?

Harita Yüksek Mühendisi Osman Boyraz, AKP İstanbul 1 Milletvekili Adayı oldu. Peki, Osman Boyraz kimdir? Osman Boyraz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Boyraz...

Osman Ayık: Vatandaş bayramda tatile değil akraba ziyaretine gitti!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık "Tatil süresinin kısa olması nedeniyle insanlar bu bayramda daha çok kurban kesimi, aile ve akraba ziyaretlerini gerçekleştirmeyi tercih etti" dedi...

Osman Zolan: Sağlık turizmini Denizli'ye getirmemiz şart!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin sağlık turizmi konusunda çok büyük hayalleri olduğunu vurgulayarak, Bundan sonra taşın üzerine taş koymaya hep beraber devam edeceğiz, dedi.

Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti!

Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Yılmaz Ulusoy'un değerli ağabeyi, Türk Denizcilik sektörünün kadim dostu, TOBB Eski Başkan Vekili ve TOBB Emekli Sandığı Eski Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti.

Çelikel A.Ş Osman Deniz'i anıyor!

Çelikel A.Ş'nin değerli kurucusu Sn. Osman Deniz'in vefatının birinci yılında Çelikel A.Ş Osman Deniz'i anıyor. Çelikel A.Ş Osman Deniz'in birinci yılı üzerine bir anma mesajı yayınladı.

Akpınar TOKİ sakinleri yol istiyor!

Akpınar bölgesinde, Ormanköy Kooperatifi ile TOKİ Konutları arasındaki 850 metrelik yolun asfaltlanmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Köy halkı, İbrahim Karaosmanoğlu ’ndan sözünü yerine getirmesini istiyor

Akpınar'da yangın çıktı!

Akpınar TOKİ Konutları yolu üzeri Prestij sitesinde Sadık Ç'ye ait evde bilinmeye bir nedenden yangın çıktı. Evin yatak odasında başladığı öğrenilen yangını fark eden ev halkı hemen dışarıya çıkarak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Osman Zolan: Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak. 1.5 ay içerisinde teleferik inşaatımızın tamamlandığını göreceğiz" dedi.

Türk Kızılayı Elazığ Akpınar inşaat işi ihalesi 10 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Akpınar Mahallesi'nde yer alan 521,18 metrekarelik binanın yıkılıp, yeniden inşa edilmesi işi 10 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarılıyor...

Milletvekili Osman Ören TOKİ konutlarını inceledi!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt Milletvekili Osman Ören, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılaeak konut ve Kezer Projesi'nin yapılacağı alanda incelemede bulundu.

Akpınar'da belediye heyelan mağduriyetinin giderilmesi için hisselerini devretti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akpınar Mahallesi'nde yer alan halkın sel mağduriyetinin giderilmesi için hisselerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'na tahsis etmek üzere Maliye Bakanlığı'na devretti...

Osman Reha Yolalan kimdir?

Tekfen Holding Kurumsal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olan Osman Reha Yolalan kimdir? Osman Reha Yolalan ne zamandan beri, Tekfen Holding Kurumsal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev alıyor?

Osman Birgili kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı & CEO Osman Birgili kimdir? Osman Birgili, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Birgili, ne zamandan beri, Tekfen Holding'in CEO'su?

Osman Boyraz akp Haberi

Osman Boyraz akp

Osman Boyraz kimdir?

Osman Boyraz, 23 Ocak 1974'te Sivas Gürün'de doğdu. Babasının adı Mahmut, annesinin adı Anşe'dir.


Harita Yüksek Mühendisi, Yönetici; Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Harita Bölümünde tamamladı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İGDAŞ'ta yönetici olarak çalıştı. Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda mesleki eğitim programlarına katıldı ve sertifika aldı. 


TEK-DER Üyeliği, Piri Reis Haritacılar Derneği Bilim Kurulu Başkanlığı, Sivas Platformu Danışma Kurulu Üyeliği ve Maltepe Spor Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.


İyi düzeyde İngilizce bilen Boyraz, 1 çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres : Yeni Hizmet Binası 2. Kat 3 Nolu Banko Oda: 2084

Telefon : +90 (312) 420 63 38 +90 (312) 420 63 39

Faks : +90 (312) 420 24 35

E-Posta :...