16 / 05 / 2024

Osman Çelik

Osman Çelik

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Sancaktepe, Yenidoğan Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi, Osman Çelik Şube Müdürlüğü'nde 110 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Tuzla'da açıldı.

Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Zeytinburnu, Yenidoğan Mahallesi, 48. Sokak'ta kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Sigortada yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor! Detaylar peş peşe geldi!

“2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi” sigorta sektörünün temsilcilerini buluşturdu. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, sigorta sektörünün afet yaralarının sarılmasında önemli rol oynadığını aktarırken, SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, 'Sigorta 3.0'la birçok değişimin yaşanacağını söyledi

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Cankan Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankan Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de  600 bin TL sermaye bedeli ile Osman çelik ve Mehmet Mustafa Baltacı tarafından kuruldu.

Efka Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efka Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gündoğdu tarafından kuruldu.

Efka Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efka Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de   100 bin TL sermaye bedeli ile  Osman   Gündoğdu tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Excellent The Sofa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Excellent The Sofa Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Torunoğulları, Osman Çelik ve Umut Şenol ortaklığında kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Seyton Çelik Metal İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyton Çelik Metal İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Bayrak ve Tolga Osman Bektaş tarafından kuruldu.

Osman Çelik Beştepe’de ev kiraladı, içine 223 bin TL harcadı!

Eski Hazine Müsteşarı, Türk Exımbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu üyesi Osman Çelik Beştepe’de 3 bin 450 TL’ye başka bir konut kiraladı ve daireye 223 bin TL’lik eşya aldı. 

Osman Akyüz, Sinpaş GYO'da ayrıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi olan Osman Akyüz görevinden ayrıldı. Akyüz'ün yerine Mahmut Sefa Çelik yönetim kurulu üyesi olarak atanacak...

Osman Çelik Haberi

Osman Çelik

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Sancaktepe, Yenidoğan Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu. 


2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde ikamet amaçlı kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c ....