03 / 05 / 2024

Osman Dardağan

Osman Dardağan

1943 yılında Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış. İstanbul Valisi Lütfi Kırdar'ın riyaseti ile temel atma töreni gerçekleştirilmiş.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fatih Osman Tar hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Fatih Osman Tar kimdir? Kaç yaşında? Hangi üniversitede okudu? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Fatih Osman Tar’ın hayatı...

Osman Tokur iş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Panora GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Osman Tokur kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Tokur hakkında merak edilen her şey...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

Hacı Osman Torun Camisi açıldı!

Eyüpsultan'daki Hacı Osman Torun Camisi bugün hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma gününde açılan caminin Eyüpsultan'a ve tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diledi. 

Nihat Sedat Denge, Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Osman Baydoğan'ın istifası nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Nihat Sedat Denge'nin atanmasına karar verildi...

Osman Avcıl: Konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni var!

Son dönemlerde artan konut fiyatları hakkında konuşan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı (ELMÜTDER) Av. Osman Avcıl,konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni olduğunu vurguladı.

Isparta Şehir Hastanesi'ni Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta'da inşa edilen yeni şehir hastanesinin 573 milyon liraya mal olduğunu açıkladı. Zabun, hastanenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını söyledi.

Osman Cem Çankaya: Şimdi konut almanın zamanı!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut sektöründe ki hareketliliği değerlendirdi. Çankaya, ''Şu an kampanyaların da etkisiyle konut almak için en uygun zaman'' diye konuştu.

Kilis Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Kilis Belediyesine devredilen ismi Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı olarak değiştirilen Resul Osman Dağı mesire yeri çalışmalarında sona gelindi

Muğla Şehir Plancıları Odası’ndan Osman Zolan’a ziyaret!

Muğla Şehir Plancıları Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, “Biz gelecek nesillere güzel, yaşanılabilir, huzurlu bir şehir bırakmak durumundayız. O yüzden Şehir Plancıları Odası bizim için çok önemli” dedi.

Bayburt Gençosman Köyü'nde kalıcı konutlar yapılacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 29 Ağustos'ta 10 evin kullanılamaz hale geldiği yangının yaşandığı Bayburt merkeze bağlı Gençosman köyünü ziyaret etti. Ağbal, bir an önce kalıcı konutların yapılmasını amaçladıklarına dikkati çekti.

Osman Dardağan Haberi

Osman Dardağan



Yeni bir stadyum


Galatasaray Kulübü yeni yaptırmakta olduğu futbol sahasının ''temel atma'' töreni dün Vali'nin riyaseti ile yapılmıştır. Resmimiz Dr. Lütfi Kırdar'ı temele ilk çimentoyu koyarken gösteriyor. Merasimin tafsilatı 3'üncü sayfamızdadır.




Yeni bir stadyum


    Galatasaray Kulübü'nün Mecidiyeköy'de yaptıracağı stadyumun temel atma merasimi dün yapılmıştır. Vali ve Belediye Reisi Doktor Lütfi Kırdar, Orgeneral Fahreddin Altay, Parti İdare Heyeti Reisi Doktor Behçet Uz, Emniyet Müdürü, Merkez Kumandanı, eski Galatasaraylılardan kalabalık bir grubun hazır bulunduğu merasimde Kulüp...