15 / 05 / 2024

Osman Deniz anma ilanı

Osman Deniz anma ilanı

Çelikel A.Ş'nin değerli kurucusu Sn. Osman Deniz'in vefatının birinci yılında Çelikel A.Ş Osman Deniz'i anıyor. Çelikel A.Ş Osman Deniz'in birinci yılı üzerine bir anma mesajı yayınladı.

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Ross Grup Yapı Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ross Grup Yapı Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, 4 Mart 2015'te Rıdvan Taş, Osman Deniz ortaklığında kuruldu.

Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19. yüzyılda inşa edilen kayıkhanenin restorasyonu için 14 Ekim'de ihale düzenleyecek.Osman Hamdi Bey'in kayıkhanesini özellikle İstanbul'a gidiş ve gelişlerinde deniz yolundan kullandığı biliniyor

Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti!

Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Yılmaz Ulusoy'un değerli ağabeyi, Türk Denizcilik sektörünün kadim dostu, TOBB Eski Başkan Vekili ve TOBB Emekli Sandığı Eski Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti.

Çelikel A.Ş Osman Deniz'i anıyor!

Çelikel A.Ş'nin değerli kurucusu Sn. Osman Deniz'in vefatının birinci yılında Çelikel A.Ş Osman Deniz'i anıyor. Çelikel A.Ş Osman Deniz'in birinci yılı üzerine bir anma mesajı yayınladı.

Fi-Yapı Mağdurları: Fiyapı ve Kimse Yok mu Derneği, II. Deniz Feneri mi

Kendilerine Fi-Yapı Mağdurları diyen grup adına bir yazılı açıklama yapan Yüksek Mimar Osman Daldaloğlu, Fi-Yapı ve Kimse Yok mu Derneği'ni birlikte anarak "II. Deniz Feneri vakası mı" diye sordu

Altınoluk Deniz Evler 'de 110 metrekarelik 3+1 'ler 175 bin dolara!

Deniz Evler projesinde 110 metrekarelik 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 175 bin dolar dan, 4 oda 1 salon 165 metrekarelik dairelerin fiyatları ise 260 bin dolardan başlıyor. Müşteriler bankalardan kredi kullanabiliyor. Denizevler projesinde yaşam 2010'

Eston Deniz Evleri 'nde müstakil tripleksler 922 bin TL'ye!

Eston Deniz Evleri 'nin Kalyon Evleri etabında müstakil tripleksler 922 bin TL'den ve katlı villalar 463 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje   Eston Yapı tarafından Yakuplu 'da, 1.5 milyon metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Konut say

Eston Deniz ve Eston Şehir ayrıcalıklı yaşam vaat ediyor!

Eston Yapı olarak halen devam eden iki büyük projemiz var Eston Deniz ve Eston Şehir. Her iki projemiz de yeşil ve mavi içinde alabildiğine doğal ve ayrıcalıklı bir yaşam biçimi vaat ediyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, inşaat mühendisi alacak!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına sözleşmeli subay olarak bay ve bayan personel alınacak. Çeşitli görevlerde personel alacak olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ayrıca erkek inşaat mühendisi de istihdam edecek

Osman Deniz anma ilanı Haberi

Osman Deniz anma ilanı

Çelikel A.Ş'nin değerli kurucusu Sn. Osman Deniz'in vefatının birinci yılında Çelikel A.Ş  Osman Deniz'i anıyor. Çelikel A.Ş  Osman Deniz'in birinci yılı üzerine bir anma mesajı yayınladı. 


İşte o mesaj;


Evlat; inançlı ol, dürüst ol, Çalışkan ol, sebat et.


Osman DENİZ

1943-2013


İlkelerini Çelikel’li evlatların olarak yaşatmaya devam ediyoruz. Değerli Kurucumuz Sn. Osman DENİZ’i vefatının birinci yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.


ÇELİKEL...