25 / 07 / 2024

osman dölek kaymakam

osman dölek kaymakam

Bitlisin Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından ilçeye aqua park kurulacağını söyledi

Dün 4,1 büyüklüğünde sallanmıştı! Deprem bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş, 'En riskli sismik yer' uyarısı yaptı!

Prof. Dr. Osman Bektaş, dün Erzincan Tercan'da yaşanan 4.1'lik depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Bektaş'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Diversitas Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Diversitas Mühendislik Anonim Şirketi Üsküdar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dölek tarafından kuruldu.

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Muhammed Alosman tarafından kuruldu.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Bayburt Gençosman Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka bugün kaleme aldığı yazısında Bayburt Gençosman Mahallesi’nde 18 yıldır yapılması düşünülen ancak yapılamayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değindi.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den kentsel dönüşüm eleştirisi!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

Osman Telli: Yasal düzenleme ile sektörümüz yeni bir ivme kazanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme kısa bir zaman sonra yürürlüğe giriyor. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

osman dölek kaymakam Haberi

osman dölek kaymakam

Makamında gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam Dölek, Ahlatın Van Gölü çevresinin en güzel sahillerine sahip ilçesi olduğunu, kıyı turizmi ve su sporları açısından ilçenin gelişmeye müsait bir konumda bulunduğunu söyledi.

Göl turizmine yönelik olarak hayata geçirilecek projelerle Ahlatın cazibe merkezi haline geleceğini ifade eden Dölek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Akanın desteğiyle, Adilcevaz ilçesine kurulacak olan aqua parkın bir benzerinin, Ahlata yapılacağını belirtti.

Aqua park projesinin ilçenin turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacağını anlatan Dölek, şöyle konuştu:

"Van Gölü kenarında yer alan ilçemiz, turizm yönünden büyük potansiyele sahip. Fakat bu potansiyeli hayata geçirmek için, projelere ihtiyacımız vardı. Ahlat Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak, 2011 yılı Sosyal Destek Programına (SODES) sunduğumuz Ahlat Su Sporları ile Tanışıyor ve Ben de Yüzmek İstiyorum adlı iki projemiz kabul gördü. Bunlara ilave olarak Müsteşar Yardımcısı Ahlatlı hemşehrimiz...