01 / 05 / 2024

Osman Güngör kimdir

Osman Güngör kimdir

Beymelek'teki 1890'lı yıllardan kalma taş evlerin yollan, kilit parke taşıyla aslına uygun olarak yenileniyor. 15 gün içinde bitirilecek olan çalışmalarla, yola 14 bin metrekare kilit taşı döşenmeye başladı...

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Güngören Gençosman'daki rezerv alanın imar planı değişikliği askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 560 Ada, 3 Parseli Kapsayan Rezerv Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi, 11096, 11097, 11098 ve 11099 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi, 11615, 11698 ve 3984 parsellerin bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören'de kentsel dönüşüm için yüzde 97 uzlaşma sağlandı!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerde yüzde 97 uzlaşma sağlandı. 

Osman Güngör kimdir Haberi

Osman Güngör kimdir

Beymelek'teki 1890'lı yıllardan kalma taş evlerin yollan, kilit parke taşıyla aslına uygun olarak yenileniyor.Demre-Finike yolundaki İskele Mahallesindeki taş evlere kadar olan 2 kilometrelik yolda başlayan çalışmalar kapsamında ilk olarak bölgenin kanalizasyon borulan döşendi. Yolun kıyısına yağmur suyu tahliye kanallan yapıldı. 15 gün içinde bitirilecek olan çalışmalarla, yola 14 bin metrekare kilit taşı döşenmeye başladı. Beymelek Belediyesi'nce yürütülen çalışmalar için yaklaşık 175 bin lira harcama yapılacak. Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, "Taş evlerin ve bölgede yaşayanların yol sorunu çözüme kavuşacak. Aynca Likya Yolu ve Nicolaus Yürüyüş Yolunda yürümek isteyen yerli ve yabancı turistlerin de ulaşım sorunu çözülmüş olacak. Kısacası, 2 kilometrelik yol alternatif turizme önemli katkı sağlayacak" dedi. 


Antalya Gazete...