21 / 05 / 2024

Osman Koç

Osman Koç

Ova Enerji Anonim Şirketi, Rüstem Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Küçük Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 4 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve Osman Koç ortaklığında kuruldu.

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de   300bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Nuri Koçak tarafından kuruldu.

Pastel Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Koç tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi,1821 Sokak'ta kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan TOKİ önergesi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TOKİ'nin kamulaştırma, mülkiyet, imar planı gibi gerekli koşullar tamamlanmadan yaptığı ihaleler nedeniyle oluşan kamu zararları için araştırma istedi.

Osman Çelik: Körfez sermayesinin gözü inşaatta!

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Çelik, Körfez sermayesinin Türkiye'ye gelmesini sağlayacak bir imkan bulunduğunu belirterek, "Ekonomik koşullar bunu destekliyor, özellikle enerji, inşaat ve sağlık ilgilendikleri alanlardan" dedi.

Adıyaman Koçali Barajı inşaatı incelendi!

Barajlar ve HES Daire Başkan Yardımcısı Semih Vural ve 20. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Çiçekdağ beraberlerindeki teknik heyetle birlikte Adıyaman Koçali Barajı İnşaatında teknik incelemelerde bulundu.

Metro Properties Perakende Günleri'nde çözüm ortaklarını buluşturdu!

Metro Properties Perakende Günleri'nde çözüm ortaklarını buluşturdu. METRO PROPERTIES CEO’su Jean - Cristophe Bretxa ve METRO PROPERTIES CFO’su Osman Koçak evsahipliğinde gerçekleşen ve sektörü buluşturan Kokteyl’e ilgi büyük oldu.

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Hamit Cenk Koç ve Osman Öztürk tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

İMSAD: Gayrimenkul alım koşulları ağırlaşabilir!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği(İMSAD), seçimler sonrasında gayrimenkul alım koşulları ağırlaşabileceği içintüketicileri hızlı davranmaları konusunda uyardı

Life Fitness'tan nabzı kontrol eden koşu bandı!

Babalar için bir hediyenin ötesinde sağlıklı bir gelecek de kazandırabilen seçimler için Life Fitness; sadece Life Fitness koşu bantlarında bulunan; eklemleri yormayan özel tabanlı, nabzı kontrol altında tutan,  T7-0 koşu bandını öneriyor

şžükrü Koçoğlu: Başbakan siyasetin ordinaryüsü!

İNTES Genel Başkanı şžükrü Koçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ı 'siyasetin ordinaryüsü' olarak niteledi ve Başbakanın tüm toplumu kucaklayacak. Bir Anayasa değişikliğini başaracağına inandıklarını ifade etti

Levent Eyüboğlu ile Osman Ağca 'dan yeni şirket! Anaterra Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.şž.!

Anaterra Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Levent Eyüboğlu, Başkan Yardımcısı olarak Hans Otto Nagel, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Alper Eyüboğlu ile Osman Ağca görev yapacak

Osman Koç Haberi

Osman Koç

Ova Enerji Anonim Şirketi, Rüstem Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Küçük, Atilla Toprak, Osman Koç, Ayhan Kardan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 4 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu. 


Ova Enerji Anonim Şirketi iş konusu; Madde-3: AMAÇ VE KONU   Madde 3.1- Şirket, elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır:1)Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, 2)Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar...