29 / 04 / 2024

Osman Muhammed Balcıoğlu

Osman Muhammed Balcıoğlu

Müller Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Muhammed Balcıoğlu tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta Kartal'da kuruldu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Tüylüoğlu İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Serdar Tüylüoğlu,Zeki Tüylüoğlu, Hüseyin Tüylüoğlu, Osman Serhat Tüylüoğlu, Bekir Gökhan Tüylüoğlu imzasıyla kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Kaan Osman Sarıoğlu: Hasyurt'ta öncelik imar planı!

Antalya'nın Finike ilçesi Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, " Hasyurt'un acil hizmete ihtiyacı var. Ancak hizmet yapabilmemiz için öncelikle imarı yapacağız." şeklinde konuştu...

Osman Muhammed Balcıoğlu Haberi

Osman Muhammed Balcıoğlu

Müller Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Muhammed Balcıoğlu tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Müller Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü alüminyum dış cephe sistemlerinin, alüminyum doğrama, alüminyum kapı, pencere, panjur işlerinin  imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak ve  alınan işleri başka firmalara yaptırmak. b-) Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara, dış cephe izolasyonu, ısı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak.  c-) Her türlü inşaat işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler...